2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

69 بازدید | 10 پست

سال ب سال انتظارام کمتره از بقیه و حالم بهتر

اصلا انتظار ندارم از کسی ک بخواد بهم تبریک بگه یانه😁☺امتحانش کنید جالبه😁

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزای تولد به من خیلی خوش میگذره چون قبل از هر آدمی خودم برای خودم برنامه میریزم. اینکه این روز خوراکی های مورد علاقم رو میگیرم تا بخورم، یه جا رو قبلا مشخص میکنم که برم و بگردم، برای خودم میرم یه هدیه میگیرم و هر کاری میکنم تا حال دلم خوب باشه و در کنارش تبریک بقیه رو هم میگیرم. 

ولی فقط یه بار...از دست یکی خیلی ناراحت شدم. یادمه استوری کرده بودم و استوریمو دیده بود اما حرفی تو پیوی نزده بود. دوست صمیمیم چندین سالم بود . فکر کردم حتما میخواد چیزی آماده کنه یا چیزی استوری کنه اما نکرد. نزدیک ۱۱ شب که داشت تولدم تموم میشد برگشت و بهم گفت میدونستم امروز تولدته اما نمی‌دونم چرا نخواستم بهت تبریک بگم. فهمیدم با یه عقده ای طرفم و درست فردای روز تولدم باهاش بهم زدم. فقط این خاطره تلخ رو دارم از اون موقع 

...

روزای تولد به من خیلی خوش میگذره چون قبل از هر آدمی خودم برای خودم برنامه میریزم. اینکه این روز خورا ...

کار درستی کردی منم دیدم از دوستام

که خیلی نزدیک بودن بهم و خیلییی دیر گفتن یا نگفتن درصورتی ک من هر موقع حتی براش تولد هم‌میگرفتم...بهترین کارو شما کردی درواقع درستشم همینه ارکسی گفت دستش درد نکنه هرکسی نگفتم مهم نیست خودمون برای بودنمون باید جشن بگیریم😁☺

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻