2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جمله بدی نیست. چطور مگه؟

دوستم چند وقتی بود باهام سرد شده بود 

من آخرین بار واسشون تو ایتا پیام احوالپرسی دادم سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بی دلیل بلاک کرد و قطع ارتباط کامل 

تو پیام هم نوشتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد🥲🥲🥲🥲

فقط می خواستم ببینم چرا این جور کردآیا من کاری کردم یا من مقصرم؟

نه عزیزم همون موقع هم برات توضیح ددم مشکل از رفتار شما نیست .

ببین گلم این خیلی طبیعیه که یه عده ما رو دوست دارن یه عده بی تفاوتن و یه عده از ما به هر دلیلی خوششون نمیاد.

شاید اون خانم هم به یه دلیلی که تو ذهنش داره دلش نمیخواد با شما ارتباط داشته باشه اصلا به این فکر کن لیاقت دوستی با شما رو نداره.

رهاش کن دوست من.

نه عزیزم همون موقع هم برات توضیح ددم مشکل از رفتار شما نیست .ببین گلم این خیلی طبیعیه که یه عده ما ر ...

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون

نمیدونم چرا دلم شکست ازشون ۰😔

دوستم چند وقتی بود باهام سرد شده بود من آخرین بار واسشون تو ایتا پیام احوالپرسی دادم سريع آنلاين بود ...

حالا رفتارش سرد یا گرم میخواد چه گلی به سرتون بزنه؟ شما هم دیگه اصلا بهش پیام ندید. پیامم زد جوابش ندید. برای خودتون ارزش قائل باشید