یه ساختمون بزرگ هم تو پایین شهر داره ولی همه میدونن که خیلی پولداره ولی کلا ساده زیسته بیشتر به تیپ و قیاعشون و خوراکشون میرسن
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
والا من یکی میشناسم تو زعفرانیه ماهی 50 میلیون اجاره میده همیشع هم میناله. اونایی که بالاشهرن خونه هاشون رو با دلار 1000 تومنی خریدن حالا اگر میتونن بخرن
یکی از فامیلامون یه خونه تو جردن و یه شاسی بلند داره خودش مهندسه ولی درامد دوم داره و حقوقش از درامد دومه بیشتره توی تهران داراییش همیناس ولی توی شهرای اطراف ملک های دیگه داره بی دغدغه خرید میکنه تفریح میره سفر یهویی میره به نظرم پولداره ولی شده باهاش حرف بزنی بناله به نظرم اینا ناشکرن
هر وفت رفتی خرید بدون اینکه به قیمتش نگاه کنی پولداری
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
پولدار کسیه که صرفا پولو نگه میداره.....حتی واسه خودشم ارزونترینا رو میخره ...ولی فلان خونه ویلا باغ داره حالا برو نگاه کن از منم فقیرانه تر زندگی میکنه......ثروتمند کسیه که با همون پولش چه کم چه زیاد بهترین چیزا رو میخره ...ذهنش ثروتمنده ....
از نظر من کسی ک چند تا خونه تو منطقه یک تهران داره و چند تا ویلا و ماشین خارجی خوب داره و یا حتی کارخانه و زمین و میتونه هرموقع عشقش کشید مهاجرت کنه ثروت مند هست😀