2777
2789
عنوان

چقد خوراکی بگیرم واسه عشقم سربازه

212 بازدید | 22 پست

سلام 

در حد خودش میتونم بگیرم براش بفرستم مثلا روی پست بخوره. مث تنقلات مغزیجات و.. ولی بعضیا میگن باید ب حدی بفرستم ک بقیه آدمای اونجام برسه و بتونه تعارف کنه،وگرنه مسخره س و ضایع میشه. خب آدمای اونجا که یکی دوتا نیستن ماشاالله.

من نمیتونم زیاد بگیرم. از طرفی هم بهش گفتم ک دارم واست خوراکی می‌فرستم. نمیتونم لغو کنم دیگه زشته.

😐جدید بود 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وقتی شوهرم که اون موقع دوست پسرم بود میومد ایران موقع برگشت براش یه عالمه خوراکی می ذاشتم

کاش ایران نبود

انواع مغز رو همیشه می ذاشتم تخمه کدو پسته بادوم درختی بادوم هندی 

و میوه های خشک هر چی گیرم میومد

اونجا تو غذاشون کافور میریزن بعد شما میخوای مغز و میوه و خوراکی بفرستی یه موقع میزنه بالا بنده خدا اینهمه چیز مقوی بخوره 🤣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

استان دیگه ای هست باید پست کنم.چیزایی ک خراب نشه رو میتونم بگیرم فقط. میشه معرفی کن؟

فک نکنم کره بادوم زمینی خراب بشه ولی بازم بپرس.

مجبوری خوراکی بگیری و یکم مغزیجات پسته و اینا خوبه 

تعارف اونجا معنی نداره 

توی پادگان ازش میگیرن تعارف ندارند 😂حداقل ی مقدار بیشتر بزار خودشم گیرش بیاد . یا اگه میتونی دم در چیزی تحویلش بده که بیرون بخوره 

من داداشم که می‌رفت مثلا مامانم می‌گفت فلان خوراکی برات بخرم بیارم ؟ می‌گفت نه ازم میگیرنش (دژبانی ) 

حالا نمی‌دونم شهر شما چجوری باشه . 

پسرا شکمو هستن ولی مغز خیلی دوس ندارن بیشتر برنج و گوشته چرب خوشحالشون میکنه. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تعارف اونجا معنی نداره توی پادگان ازش میگیرن تعارف ندارند 😂حداقل ی مقدار بیشتر بزار خودشم گیرش بیاد ...

این می‌فرستم اداره پست اون شهر. عصرها بهشون مرخصی میدن چن روزی ی بار میاد بیرون دور می‌زند تفریح می‌کنه. خودشم گفت دم در نفرس ک بقیه بگیرنشون بفرس پست خودم میرم تحویل میگیرم. شرایط پادگانش خوبه