2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم رنگ‌ انگشتی خوبه بعد اینکه کارشو کرد اجاره بده رو کاشی سرویس بهداشتی با رنگ انگشتی نقاشی کنه انیمیشن هم زیاد هست بزار ببینه و براش غصه بگو درمورد دستشویی رفتن 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

دخترت چن سالشه پسر من دوسالشه منم یه ماهه شروع کردم پی پی رو میگه ولی واسه جیش فعلا هر دو ساعت یه بار خودم میبرمش دستشویی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یه چند روز جاتونو بندازید جلوی سرویس. هر1دقیقه یه باربهش بگو جیش داری، هر5دقیقه هم سرپاش بگیر

نه بابا چه خبره😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چندسالشه؟منم پسرمو دوماه پیش باز کردم ولی اصلا همکاری نکرد باز پوشکش کردم خیلی استرس دارم کی و چطور ...

الان دیگه یه سالش شده 

من خودم بیشتر حالشو نداشتم 

ولی دیگه داره دیر میشه البته گرونی پوشک هم بی تاثیر نیست 

الان دیگه یه سالش شده من خودم بیشتر حالشو نداشتم ولی دیگه داره دیر میشه البته گرونی پوشک هم بی تاثیر ...

خیلی زوده که.. بنظرم بزار تا خودش به زبون بیفته جیش و پی پیش رو بگه.. اینطوری هم خودت اذیت میشی هم اون طفلی استرسی میشه 

دخترت چن سالشه پسر من دوسالشه منم یه ماهه شروع کردم پی پی رو میگه ولی واسه جیش فعلا هر دو ساعت یه با ...

الان سه سالشه داره دیر میشه ولی اونم خیلی علاقه ای نشون نمی ده 

2790
2778
2791
2779
2792