2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه ها

480 بازدید | 43 پست

مندیه دختر ۳ ونیم ساله و پسر ۸ ساله دارم . شوهرم میگه اینا کوجبکن و هزینه دارن و از مسافرتذچیزی نمیفهمنن ، حالا با دوستاش میخاد بره کیش ، از شهریور تا الان مسافرت کاری چند روزه کرمان و شیراز رفته و دبی هم ۱۰ روزه رفته با دوستاش هم تفریحی هم جنس بیاره. میگه اینا بزرگ بشن. میگم خب پس من جی ، تا کی واستم اینا بزرگ بشن ؟ میگه حالا تو هم بعدا یه بار با دوستات برو یا میگه دوتا بچه رو بزار خونه مامان هامون با هم بریم. ولی دخترم ۳ سالشه شبا دوبار بیدار میشه هرجا باشم میاد پیشم میخابع باز میبرم تو تختش. 

برای دوم بهمن میخواد بره با دوستاش کیش هم خیلی ناراحتم هم حسودیم میشه ، واقعا این دو تا مغزمو خوردن . خیلی انرژی ازم میگیرن، کاش اقایون یه کم بچه هاشونم گردن بگیرن😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه نمیشه ک بخاطر بجه زندگی رو تعطیل کرد .من با بچه سخت 30 ماهه امسال هم مشهد رفتم هم کربلا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
کجا برم همه دوستام بچه مدریه ای دارن تو این شرایط کی میاد با من ؟ نهایتش اینه اون رفت کیش با بچه هام ...

نمیدونم چی بگم واقعا چطور قبول میکنید این شرایط مرداتون یسری هاشون خیلی پررو هستن

خودتو بزن ب اون راه دعوا داد و بیداد کن نمیدونم خودتو بزن مریضی 

جلوشو بگیر