madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 عنوان شیر اپتامیل 233 بازدید | 15 پست سلام مادرای عزیز خواهش میکنم اگه شیرخشکاضافه ازبچتون دارین کمکم کنید 1403/10/22 | 04:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 چرا؟ پیدا نمیکنی؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 چرا؟ پیدا نمیکنی؟ داروخونه داره ولی بخاطر هزینش نمیتونم
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 داروخونه داره ولی بخاطر هزینش نمیتونم عزیزمممممممانشالله خدا کمک کنهمنم خواهرم به بچش اپتامیل میداد اون بچش حساسیت داشت فقط اپتامیل باید میخورد بچه شما هم حساسیت داره؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 عزیزمممممممانشالله خدا کمک کنهمنم خواهرم به بچش اپتامیل میداد اون بچش حساسیت داشت فقط اپتامیل باید م ... نه عزیزم حساسیت نداره انشالله خدا به همه کمک کنه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 نه عزیزم حساسیت نداره انشالله خدا به همه کمک کنه خب چرا اپتامیل میدی؟ یه شیر قیمت مناسب تر بده اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 نه عزیزم حساسیت نداره انشالله خدا به همه کمک کنه مثلا گیگُز خیلی قیمتش از همه مناسب تره خوشمزه تر هم هس اپتامیل خیلییییی بدمزس اصلا خاصیت درمانی داره اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 مثلا گیگُز خیلی قیمتش از همه مناسب تره خوشمزه تر هم هس اپتامیل خیلییییی بدمزس اصلا خاصیت درمانی داره از اول همینو دادم دیگه بعد مدل دیگه ندادم تاحالا
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 مثلا گیگُز خیلی قیمتش از همه مناسب تره خوشمزه تر هم هس اپتامیل خیلییییی بدمزس اصلا خاصیت درمانی داره یعنی میشه الان شیرشو عوض کنم
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 یعنی میشه الان شیرشو عوض کنم امتحان کن ببین میخوره یا نه اپتامیل چرا دادی اخه گرون و کمیابه اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4242 از اول همینو دادم دیگه بعد مدل دیگه ندادم تاحالا ببخشید سوال شخصی میپرسم همسرتون سر کار نمیرن؟ از اول مشکل مالی داشتید چرا شیر خودتون رو ندادید؟ کوچولوتون چندسالشه الان؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 ببخشید سوال شخصی میپرسم همسرتون سر کار نمیرن؟ از اول مشکل مالی داشتید چرا شیر خودتون رو ندادید؟ کوچو ... همسرم کارگر بودن الان چندماهه مریضه نمیتونه بره کارکنه .خودم شیرنداشتم مجبورشدیم شیرخشک بدم
madarammmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 38 امتحان کن ببین میخوره یا نه اپتامیل چرا دادی اخه گرون و کمیابه کمیاب نیست ولی گرونه من نمیدونستم