2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داروخونه داره ولی بخاطر هزینش نمیتونم

عزیزممممممم

انشالله خدا کمک کنه

منم خواهرم به بچش اپتامیل میداد اون بچش حساسیت داشت فقط اپتامیل باید میخورد بچه شما هم حساسیت داره؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نه عزیزم حساسیت نداره انشالله خدا به همه کمک کنه

خب چرا اپتامیل میدی؟ یه شیر قیمت مناسب تر بده

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نه عزیزم حساسیت نداره انشالله خدا به همه کمک کنه

مثلا گیگُز خیلی قیمتش از همه مناسب تره خوشمزه تر هم هس اپتامیل خیلییییی بدمزس اصلا خاصیت درمانی داره

یعنی میشه الان شیرشو عوض کنم

امتحان کن ببین میخوره یا نه اپتامیل چرا دادی اخه گرون و کمیابه

از اول همینو دادم دیگه بعد مدل دیگه ندادم تاحالا

ببخشید سوال شخصی میپرسم همسرتون سر کار نمیرن؟ از اول مشکل مالی داشتید چرا شیر خودتون رو ندادید؟ کوچولوتون چندسالشه الان؟

ببخشید سوال شخصی میپرسم همسرتون سر کار نمیرن؟ از اول مشکل مالی داشتید چرا شیر خودتون رو ندادید؟ کوچو ...

همسرم کارگر بودن الان چندماهه مریضه نمیتونه بره کارکنه .خودم شیرنداشتم مجبورشدیم شیرخشک بدم