2777
2789
عنوان

بچه مثبت 😂💔

141 بازدید | 9 پست

من ۱۴ سالمه بچه مثبت نیستم همچین میدونم آبرو دارم هستم بچه فامیل همسن من من صورتم رو شیو کردم مامانش میگفت من تا دبیرستان نمیزارم و فلان دختر من فلان نمیدونه دخترش جلو چشم من قلیون کشید تازه پرو به منم تارف می‌کرد خیال کرده همه مثل خودشن من بابام بهم اعتماد داره چون آدمی که اهل این کارا نباشه معلومه بخدا خونشون میرفتیم قلیون میخواست بکشه یعنی مب رفت سمت قیلیون مامانش میزد بهش 😂💔واقعا چرا بعضیا میخوان بچهاشونو با پشم مثبت و پاک دامن نشون بدن کسی که بخاد کاری کنه میکنه همیشه که ننش بالا سرش نی

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

همیشه همینه ...

یکی از فامیلا ما میگفت دختر من چادریه با ایمانه مث تو نیست ک معلوم نیس برا کی تیپ‌میزنی ...(صرفا چون پیرهن میپوشم بیرون)

چن وقت بعد خبرش درومد با پسرا ....بله 

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه همینه ...یکی از فامیلا ما میگفت دختر من چادریه با ایمانه مث تو نیست ک معلوم نیس برا کی تیپ‌میز ...

یه بنده خدایی هم به من میگفت وای یکم روسریت رفت عقب من چهارم ابتدایی بودم

الان دخترش لخته کف اینستا و خیابون

یه بنده خدایی هم به من میگفت وای یکم روسریت رفت عقب من چهارم ابتدایی بودمالان دخترش لخته کف اینستا و ...

همین بخدا ...

آخرش همون چادریه رفت سراغ تر...ی...سام 

و من هنور دارم پیرهن میپوشم و به بقیه ثابت میکنم‌چون لباسم کوتاس آدم بی دین و ایمونی نیسم 😐😂

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

همین بخدا ...آخرش همون چادریه رفت سراغ تر...ی...سام و من هنور دارم پیرهن میپوشم و به بقیه ثابت میکنم ...

والا بخدا 😂💔

من یه دوستی دارم تو مدرسه چادر نمیپوشه ولی ۱ تار موش بیرون نی اگه چیزی بشه حرفی بشه از چشم من مبینن فکر میکنن خیلی با خداعه من میدونم چقدر بی تریبتو منحرفه

آفرین ک دختر خوبی هسی بابات بت اعتماد دارهسر قلیون ب ما اعتماد ندارن متاسفانهاینم بگم عه دم سطل زبال ...

یعنی چه عه دم سطل زباله برتون داشته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز