2777
2789
عنوان

زخم رحم

219 بازدید | 16 پست

بچها من تازه عضو شدم .یکی منو اروم کنه .میخوام اقدام ب بارداری کنم ی کورتاژ داشتم .دکترا بعضیاشون خیلی بی مسیولیت هسن این همه ب دکترم گفتم که همه نوع ازمایش بگیره گوش نکرد.دکترمو عوض کردم بهم گفت ی زخم دهانه رحم داری که مشکوکه .خیلی عفونتم شدید شده .پس فردا جواب تست پاپ اسمیرم میاد برام خیلی دعا کنین .زخممو گفت فریز نکنم نمیدونم چیکار کنم دیگ 

علایمم داشتی برای زخمت؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت فریز برای باردار شدن مشکل ایجاد میکنه .من اونقدر حالم داغون بود ازش نتونسم دقیق بپرسم

منم مثل شما بودم

ولی دکترم گفت باید فریز بشی چون انقدر وسیع شده که به دارو و پماد واکنش نشون نمیده

به نظرم پیش یه دکتر مجرب برو و اگه نیازی بود حتما فریز کن

چون همین عفونت میتونه باعث چسبندگی لوله هات هم شده باشه تا حالا خدای ناکرده

بعدشم بسپار به خدا اگه خدا بخواد حتما بهت کوچولو هم میده عزیزم

گفت فریز برای باردار شدن مشکل ایجاد میکنه .من اونقدر حالم داغون بود ازش نتونسم دقیق بپرسم

دکتر تو عوض کن چون فریز کردن هیچ مشکلی تو بارداری ایجاد نمیکنه من خودم فریز کردم دکترم گف ب چرت و پرتای بقیه گوش نکن راجب اینکه فریز کردن برا برداری بده

درسته عزیزم با دارو بر طرف کنی بهتره . جون فریز رحم دستکاری میشه مخصوصا برای بچه اول . 

اینا یه متخصص تو شبکه سلامت ام گفت

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
منم مثل شما بودم ولی دکترم گفت باید فریز بشی چون انقدر وسیع شده که به دارو و پماد واکنش نشون نمیده ...

نمیدونم بازم پرس و جو کنم دکتر خوب پیدا کنم خسته شدم از بس دنبال دکتر گشتم حالا برام دعا کن تست پاپم مشکل نداشت باشه

سعیده جون منم مشکل شما رو دارم.جواب پاپ اسمیرت اومد؟

نیوشا جون عزیزم اومد ولی من چون ساکن قزوینم برا دکترم که تهران نتونسم ببرم زنگ زدم گفت چنتا سوال ازم پرسید از تو ازمایش براش خوندم گفت نیا فقط التهاب ک به خاطر زخم چیز خاصی نیس .گفت ب هیچ وجه فریز نه.بهم لتروزول و امپول داده گفت روز ۱۱ پریودی سونو بگیر بیار پیشم  .باطم تاکیید کرد ک اصلا اصلا نری جایی فریز کنی .ب دخترعمم که ماما هست نشون دادم گفت هیچی نیس فقط ی زخم ساده هست اونم گفت فریز نکن بچه دار شو با زخم زیر نظر دکتر عبی نداره من هنوز پریود نشدم روز ۱۱ رفتم بهت خبر میدم چیکار کنی.مرسی که برام دعا کردین بچها