2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا ۳ هفته طول میکشه میگن پریود شی ولی تو این روزا بیبی بزن ببین

اره فردا هم میخوام بی بی بزنم. قبل از بچه دار شدنم هم خورده بودم اما سه روز بعدش پریود شده بودم. این دفعه نشدم. خدا میدونه چه استرسی دارم  

از من میشنوی اصلا قرص اورژانسی استفاده نکن کل بدنتو میریزه بهم دوماه طول میکشه تا بدنت ب نرمال برگرد ...

اصلا نمیخورم. فقط یکی دو بار قبل از بچه دار شدنم خورده بودم که سریع پریود شدم. الان هم واقعا مجبور شدم که بخورم. بچه هام کوچیکن اصلا دیگه هیچ رقمه شرایط بچه دیگه رو ندارم 

اره فردا هم میخوام بی بی بزنم. قبل از بچه دار شدنم هم خورده بودم اما سه روز بعدش پریود شده بودم. این ...

سلام عزیزم ...یجا نوشتی از هفته ۹بارداری قندخون داشتی و انسولین زدی....میشه بگی بعد از بارداری خوب شدی؟خواهش میکنم جواب بده منم دقیقا شرایطم و مقدار قندم مثه شماس

سلام عزیزم ...یجا نوشتی از هفته ۹بارداری قندخون داشتی و انسولین زدی....میشه بگی بعد از بارداری خوب ش ...

سلام عزیزم. من همون شب که زایمان کردم قندم پایبن اومد. فردای زایمان توی بیمارستان هر وقت پرستار ازم تست قند خون گرفت قندم نرمال بود . 

گفتن که هر ۶ ماه یه بار هم باید آزمایش ناشتای قند خون بدم که تنبلی کردم و تا الان دیگه آزمایش ندادم

سلام عزیزم. من همون شب که زایمان کردم قندم پایبن اومد. فردای زایمان توی بیمارستان هر وقت پرستار ازم ...

مرسی که جواب دادی...چند سالتونه که راحت قند‌تون پایین اومد ؟یادت نیست در آخر چند واحد انسولین میزدی؟

سلام عزیزم. من همون شب که زایمان کردم قندم پایبن اومد. فردای زایمان توی بیمارستان هر وقت پرستار ازم ...

عزمزم شما توی هردو بارداری قند داشتید و از اولشم انسولین میزدین؟

مرسی که جواب دادی...چند سالتونه که راحت قند‌تون پایین اومد ؟یادت نیست در آخر چند واحد انسولین میزدی؟

من وقتی باردار بودم ۳۳ سالم بود . سه سال گذشته الان ۳۶ سالمه. لِومیر و نوروپید میزدم . دقیق یادم نمیست ولی حدودا فکر می کنم نوروپید ۴ واحد میزدم قبل از هر وعده غذایی و لومیر هم ۱۲ واحد میزدم . اونم قبل از هر وعده بود

عزمزم شما توی هردو بارداری قند داشتید و از اولشم انسولین میزدین؟

بله توی هر دو بارداریم قند داشتم. توی اولی قند ناشنام خیلی بالا میشد. توی دومی خیلی زیاد نبود . توی اولی نوروپید و لومیر میزدم. توی دومی فقط لومیر. 

عزیزم شما توی هردوبارداری قند داشتید و انسولین میزدین؟

اگر قندتون کنترل میشه. خیلی حساس نباشید. خوب به تغذیه اتون برسید . من توی بارداری اولم به خاطر حساسیت بیش از حد دکترم واقعا توی تغذیه کم کاری کردم. طفلک بچه ام با وزن ۲ ونیم کیلو به دنیا اومد. هر چند هیچ مشکلی نداشت ولی خب می‌تونست بیشتر وزن بگیره مخصوصا منی که قند داشتم. توی دومی دکترم رو عوض کردم قندم کنترل میشد . خوب هم غذا میخوردم تقریبا همه چی میخوردم.اگه قندم بالا میرفت یکی دوواحد لومیر میزدم نرمال میشدم. بچه ام هم با وزن خیلی خوب بدنیا اومد. مراقبت کنید ولی به هیچ عنوان تغذیه اتون رو دست کم نگیرید. اگه کنترل میشه نگران نباشید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز