از من میشنوی اصلا قرص اورژانسی استفاده نکن کل بدنتو میریزه بهم دوماه طول میکشه تا بدنت ب نرمال برگرد ...
اصلا نمیخورم. فقط یکی دو بار قبل از بچه دار شدنم خورده بودم که سریع پریود شدم. الان هم واقعا مجبور شدم که بخورم. بچه هام کوچیکن اصلا دیگه هیچ رقمه شرایط بچه دیگه رو ندارم
مرسی که جواب دادی...چند سالتونه که راحت قندتون پایین اومد ؟یادت نیست در آخر چند واحد انسولین میزدی؟
من وقتی باردار بودم ۳۳ سالم بود . سه سال گذشته الان ۳۶ سالمه. لِومیر و نوروپید میزدم . دقیق یادم نمیست ولی حدودا فکر می کنم نوروپید ۴ واحد میزدم قبل از هر وعده غذایی و لومیر هم ۱۲ واحد میزدم . اونم قبل از هر وعده بود
عزیزم شما توی هردوبارداری قند داشتید و انسولین میزدین؟
اگر قندتون کنترل میشه. خیلی حساس نباشید. خوب به تغذیه اتون برسید . من توی بارداری اولم به خاطر حساسیت بیش از حد دکترم واقعا توی تغذیه کم کاری کردم. طفلک بچه ام با وزن ۲ ونیم کیلو به دنیا اومد. هر چند هیچ مشکلی نداشت ولی خب میتونست بیشتر وزن بگیره مخصوصا منی که قند داشتم. توی دومی دکترم رو عوض کردم قندم کنترل میشد . خوب هم غذا میخوردم تقریبا همه چی میخوردم.اگه قندم بالا میرفت یکی دوواحد لومیر میزدم نرمال میشدم. بچه ام هم با وزن خیلی خوب بدنیا اومد. مراقبت کنید ولی به هیچ عنوان تغذیه اتون رو دست کم نگیرید. اگه کنترل میشه نگران نباشید