2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده چی بخورم

143 بازدید | 17 پست

نمیتونم برم دکتر یا داروخونه اما خیلی حالم بده چند ساعت پیش یه اتفاقی افتاد منو یهو شوک و استرس بهم وارد شد معده درد گرفتم انگار محتویات معده م برگشت تو حلقم نفسم بالا نمیومد استفراغ هم نکردم هر چی آب یا دمنوش با نبات خوردم تغییری نکرد دارم میمیرم دردش میزنه به پشتم و کمرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اروم باش نفس عمیق بکش قفسه سینتو ماساژ بده روحیتو از اون حالت دور کن تنش عصبی بدترت میکنه شاید مسخره باشع ولی ب نظرم سعی کن بی دلیلم شده بخندی و دوتا جوک بخونی یا با ی نفر راجبش حرف بزنی ک اروم شی

اروم باش نفس عمیق بکش قفسه سینتو ماساژ بده روحیتو از اون حالت دور کن تنش عصبی بدترت میکنه شاید مسخره ...

والا من خندم نمیاد اونی که آشوب به پا کرده عین خیالش نیست  میخوام یه فیلم طنز ببینم شاید حواسم پرت بشه 

اشتباه کردین باید استفراغ میکردین تا فشار به معده نیاد و نزنه به پشتتون 

الانم اگه عرق نعنا دارین  ۱یا۲لیوان بریزن تو ظرف به همراه   ۱یا۲ق  بارهنگ بزارین  روی شعله گاز... بجوش اومد بعد  ۵دقیقه خاموش کنین ولرم که شد با ۱تیکه نبات یا ۱ ق عسل میل کنین 

یا هم برین دکتر 

والا من خندم نمیاد اونی که آشوب به پا کرده عین خیالش نیست میخوام یه فیلم طنز ببینم شاید حواسم پرت ب ...

میدونم درکت میکنم ... ولی اینو روانشناسم بهم گفت وقتی الکی میخندی و بی دلیل خود ب خود هورمون شادی تو بدنت ترشح میشه ... بهترین کاره با ی خوراکی خوشمزه بشین کیف کن ... گور بابای غم و ناراحتی ارزششو نداره عزیزم

اشتباه کردین باید استفراغ میکردین تا فشار به معده نیاد و نزنه به پشتتون الانم اگه عرق نعنا دارین ۱ی ...

خب هر کاری کردم بالا نیاوردم 

عرق نعنا ندارم اما دمنوش نعنا با نبات خوردم ببینم چطور میشه