2777
عنوان

مامانا بیاین

251 بازدید | 31 پست

من. دوتا بچه دارم دوقلو یک سالشونه و دختر پسرن

دخترم همه چیش اوکی هست 

پسرمم خوبه راه میره خودش بیسکوییت میگیره میخوره شیشه شیر میگیره دست میخوره. اشاره تا حدی میکنه 

اسم توپ میشناسه اسم چن تا اسباب بازی هاشو میشناسه که وقتی بگم نگاه میکنه دست میزنه. بالش که ببینه میره دراز میکشه روش‌

خوابش خوبه منظمه. اصلا بی قراری نمیکنه بازی قایم موشک میکنه. بعضی کارای ساده رو تقلید میکنه . 

بیشتر مواقع که اسمشو صدا نمیکنم بر نمیگرده

اما مثلا بگم ماکان بیا غذا بخور یا ماکان میخوام بیام بگیرمت فرار کن یعنی اول جمله ‌ اسمشو صدا کنم برمیگرده

اما همینجوری وقتی سرگرم باشه خیلی بی محلی میکنه و من نگران هستم خیلی جوری که سرم دردمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی سرگرمه برای خودش ، یعنی غرق در رویا و دنیای خودشه و این بچه هارو به خودشناسی میرسونه .پس هیچ جا ...

عزیزم‌ممنون ک وقت گذاشتی آخه دخترم خیلی زود واکنش میده و این مقایسه ی خودم و بقیه خیلی دلشوره انداخته به جونم

عزیزم‌ممنون ک وقت گذاشتی آخه دخترم خیلی زود واکنش میده و این مقایسه ی خودم و بقیه خیلی دلشوره انداخت ...

این تفاوت دختر و پسره . ذهن دختر و پسر باهم متفاوته . 

دختر همزمان میتونه بازی کنه با اسباب بازیش و شعر بخونه ، مامانش هم صداش زد به حرفاش گوش کنه .

ولی پسرا کلی نگر تر هستن . رو چندتا چیز تمرکز کردن براشون سخته . مثلا پسر شما داره ساختار اسباب بازی هاشو و اینکه چجوری ساخته شدنو بررسی میکنه ، دیگه براش سخته مامانش صداش کرد به حرف مامانش هم گوش کنه ‌.