2777
2789
عنوان

دختر رش ت ی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست

اومده فیلم خودشون با 3 تا پسر که در حال... پخش کرده دوتا پسره دکتر بودم یه دونشون قهرمان ورزشی😐

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
یکی ازون چارتا پزشک بوده

Nooo wayyyy

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتوسا ب دکترا چ ربطی داره

چون اون دوتا پسر دکتر بودن و متاهل😐

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
توی چرت و پرت گفتناتون اسم شهر نیارید من رشتی نیستم ولی بدم میاد موضوعی رو به کل جمعیت یه قوم یا یه ...

وا خب اسمشو نمیدونه این جوری آدرس داد ک بفهمیم مگه به همه توهین کرده

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

دوتا از اون اشخاص گروه جنگ دکتر بودن 😐

گروه جنگ 🤣🤣👌

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چون اون دوتا پسر دکتر بودن و متاهل😐

ناموسا؟ 😐من فقط قایقرانی رو میدونستم.جا داره بگم پشمام

قضیه آتوسا را میگی قدیمی شد دیگه

گفتم که خواستم یه مدت تو فضا مجازی نباشم امروز اومدم دیدم چی شده

وا خب اسمشو نمیدونه این جوری آدرس داد ک بفهمیم مگه به همه توهین کرده

چطور اسمشو نمیدونه الان موش زیر زمین هم میدونه اسم اون دختره آتوسا بوده چطور اسمشو نمیدونه ولی میدونه رشتیه هرچند من شنیدم رشتی هم نیست

دوتا از اون اشخاص گروه جنگ دکتر بودن 😐

حال ب هم زنا

فقط استوریای قوی و مستقل بودن دختره

گفتم که خواستم یه مدت تو فضا مجازی نباشم امروز اومدم دیدم چی شده

عزیزم 

اره همون موقع باعث بهت همگان شد 

الانم خارج از کشوره و تو پیجش فعاله . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
الان ک چی تاپیک زدی مثلااونم ی موضوعی ک مال خیلی وقت پیشه

عزیزم گفتم بعد یه مدت اومدم دیدم همچین شده. 

شما هم اگه دوس نداری باشی تو تاپیک برو بیرون😄

حال ب هم زنافقط استوریای قوی و مستقل بودن دختره

2 میلیارد از پسرا گرفته که فیلمو پخش نکنه رو هم میشه 6 میلیارد 😐