2777
2789
عنوان

غمگینن

61 بازدید | 8 پست

سلام ..اگه خواهری که شوهر کرده و زود به زود میاد خونه پدری و هربار با یه حرفی شمارو بچزونه چیکار میکنید ؟تازه مادرتونم پشت اون باشه..خواهرم دیروز بهم گفت نون این خونه برای تو حرامه ..شما بودین چی جوابشو میدادین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه من بودم تا الان خواهری نداشتم تیکه تیکه ش میکردم

😂😂خوشم اومد ..منم دلم میخواد .یعنی به حدی فشار آورده که دلم بخواد اینکارو بکنم ..اما مادرم دست و بالم رو بسته ..هرچی میگن پشتشون در میاد من مظلوم موندم .نمیشه کاری کرد 💔🖤😭

😂😂خوشم اومد ..منم دلم میخواد .یعنی به حدی فشار آورده که دلم بخواد اینکارو بکنم ..اما مادرم دست و ب ...

خب خودت باید حقتو بگیری

من یه خواهر دارم تقریبا اینجوریه اما جرعت نداره مستقیم به خودم تیکه بندازه میره مامانمو پر میکنه من و مامانمم یکم بحث میکنیم تهش مامانم متوجه میشه اشتباه کرده از دلم درمیاره با اونم جدی برخورد میکنه اما باز دفعه بعد همین کاسه و همین آش 

اما خب من دیگه بی اهمیت شدم برام مهم نیست 

ولی تو خدایی دارن بهت ظلم میکنن

بگو.بهش.دلیلت.چیه.برای.این.حرف.زور.آور

خب گفتم با پررویی و بدجنسی میگه چون مادرم کار می‌کنه در صورتی که بخدا منم کار میکنم ولی همش میخواد اینجوری منو اذیت کنه و ناراحت بشم

خب خودت باید حقتو بگیریمن یه خواهر دارم تقریبا اینجوریه اما جرعت نداره مستقیم به خودم تیکه بندازه می ...

نمی‌ذارن‌ حقمو بگیرم ..مادرم اسم تمام این حرفا و رفتار زشت و ناپسندشونو می‌زاره شوخی..یا میگه تقصییر توعه ..هروقت میام جواب بدم مادرم اونا یکی میگن مادرم دوتا ..خیلی حس بدیه ..خودمم متوجم دارن ظلم میکنن ولی چاره ای هست؟خوبیش اینه براتون که مادرت متوجه هست و باهاش جدی برخورد می‌کنه :)

نمی‌ذارن‌ حقمو بگیرم ..مادرم اسم تمام این حرفا و رفتار زشت و ناپسندشونو می‌زاره شوخی..یا میگه تقصییر ...

خب به خواهرت بگو چرا اینجوری میگه 

بگو بهش حتی شوخی هم خوب نیست 

بله حداقل اینش خوبه

خب به خواهرت بگو چرا اینجوری میگه بگو بهش حتی شوخی هم خوب نیست بله حداقل اینش خوبه

گفتم ..جواب های الکی و احمقانه میده ..می‌دونم هدفش اینه من ناراحت بشم ..خب منم ناراحت میشم ..خیلی حس بدیه خواهر داشته باشی اما در واقع دشمن باشه برات