2777
2789
میفهمم دیگه تو یک خانه ایم دیدم یک کارهایی میکنه یواشکی مثلا زیر پتو تو اتاق خودش هم به خواب میزنه د ...

بتوچه بزرگتر از توعه تو نمیخاد دخالت کنی تو کارش اون خودش عقل داره عزیزم😂😂😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتوچه بزرگتر از توعه تو نمیخاد دخالت کنی تو کارش اون خودش عقل داره عزیزم😂😂😐

خوب من خواهرش ام نباید به فکرش باشم؟!! دستت خودم هم نیست دوسش دارم برادرمه و یک چیزه دیگه هم است خودارضایی که میکنه هم فکرش رو هم بدنش رو نابود خواهد کرد

خوب من خواهرش ام نباید به فکرش باشم؟!! دستت خودم هم نیست دوسش دارم برادرمه و یک چیزه دیگه هم است خود ...

حالا این مدلی شده نمیشه کاریش کنی توی این دور و زمونه  خودت چنسالته؟

خواهر که ندارم برادر هم همین یکدونه رو دارم برای همین روی این موضوع حساس شدم

ن جساس نشو بعدشم اون از تو بزرگتره خوب نیست بخای کاری کنی بالاخره خودش عقل داره و سنشم سنی هست ک الان خیلی تحریک پذیره  تو غذاشم چیزی نریز میفهمه شر میشه برات عزیزم   من نمیگم کارش خوبه اما طبیعیه در کل چون تو سن حساسی هست خودش کم کم میفهمه اشتباهش رو  

ن جساس نشو بعدشم اون از تو بزرگتره خوب نیست بخای کاری کنی بالاخره خودش عقل داره و سنشم سنی هست ک الا ...

خیلی هم اختلاف سنی نداریم ۲ ساله اما چشم چه میشه کرد البته من جوش خودم هم میزنم اخه این چرت پرت های اینترنت که بقیه از خودشون میگن مثلا زدن با خواهرم رابطه داشتم یا ... ادم رو میترسونه البته برادرم هرچی باشه اینطوری نیست اخه خیلی هوامو داره اینقدر که حساب ندارخ برای همین دوست ندارم با دختر دیگه ای ببینمش

خیلی هم اختلاف سنی نداریم ۲ ساله اما چشم چه میشه کرد البته من جوش خودم هم میزنم اخه این چرت پرت های ...

ن نترس تو کاریم نداشته باش سعی کن باهاش تو یه اتاق تنها نباشی ووو کاراشو نبینی

ن نترس تو کاریم نداشته باش سعی کن باهاش تو یه اتاق تنها نباشی ووو کاراشو نبینی

خانمون کوچیکه ۲ اتاق داره یکی واسه مامان باباست اون یکی واسه ما دو تاست برای همین بوده که فهمیدم مثلا گاهی که فکر خوابم اما نیستم و ... اما درکل تو اینترنت داستان هایی میزنن که واقعا معلوم نیست واقعی باشه نباشه کی نوشته اصلا همین فضاهای مجازی خرابه تو کلاس خودم هم چند تا دختر هستن دخترای خرابی اند اینها همش واسه فضای مجازی است