2777
2789
عنوان

قهر با خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 24 پست
درسته

من با مادرشوهرم دعوام شده بود .. دعوای خیلی بد ..

بچم که دنیا آمد مادر شوهر و پدر شوهرم آمدن دو ساعت خونه مامانم و رفتن 

اصلا حرفم نزدیم با مادر شوهرم ..

تا دخترم ۸ ماهش که بود پدر شوهرم مریض شده بود سرطان گرفته بود بنده خدا ..

مادر شوهرم به همسرم زنگ زده بود که بچه رو بیارید ببینه و ..

ما رفتیم سه تایی با هم . اما اگه میگفت بچه رو تنها بیار واقعیت نمیذاشتم بره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
من اگ برم بد نیست اون حداقل یه زنگ نزد بگه با بچت بیا درحالی من کلی زحمتشو کشیدم حقم این نبود ولی حت ...

عزیزم مرد هست، غرور داره، پدرشوهر زووود دلش مهربون میشه، شما اون اخلاقا را بذارید به خاطر سوگ مادرشوهرت.

برو و بیا، حتی اگه بهت بد گذشت، اخه شوهرت تا یه حدی کوتاه میاد.

بعضی وقتا مجبوری حرفهای ناحق را فراموش کنی، چون اگه توی ذهنتون باشه تنها کسی که ضرر میکنه خودتونید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با مادرشوهرم دعوام شده بود .. دعوای خیلی بد ..بچم که دنیا آمد مادر شوهر و پدر شوهرم آمدن دو ساعت ...

خوب کردی که با بچتون رفتید منم باید رو خودم کار کنم و ذهنمو اروم کنم

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
عزیزم مرد هست، غرور داره، پدرشوهر زووود دلش مهربون میشه، شما اون اخلاقا را بذارید به خاطر سوگ مادرشو ...

ممنون که اینقد خوب توضیح دادید سعی میکنم خودمو اروم کن و به ذهنم ارامش بدم از کینه و کدروت بدم میاد ولی الان شدم ی ادم کینه ای ک فقط خودمو اذیت میکنم😐

خوب کردی که با بچتون رفتید منم باید رو خودم کار کنم و ذهنمو اروم کنم

اره آخه خدابیامرز پدر شوهرم خیلی خوب بود ، عاشق دخترم بود

همیشه زنگ میزد میگفت مامانم رو بیار ببینم ..

ولی خوب الان ۳ ساله با مادر شوهرم قهریم کلا نمی‌بینمشون اگه تیکه تیکه ام کنن منو نمیرم پیشش😂😂

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

[QUOTE=367833736]اره آخه خدابیامرز پدر شوهرم خیلی خوب بود ، عاشق دخترم بود همیشه زنگ میزد میگفت مامانم رو بیار ببینم ...[/QUOT

خدا رحمتشون کنه

😂😂😂😂👌

[QUOTE=367833736]اره آخه خدابیامرز پدر شوهرم خیلی خوب بود ، عاشق دخترم بود همیشه زنگ میزد میگفت ماما ...

مرسی عزیزم 

والا😂

قربونتمن مادرشوهرم خیلی مهربون بود ما چقد برعکسیم مادرشوهر منم بر اثر سرطان فوت شد

خدا رحمتش کنه 

آره برعکس همیم دقیقا

من پدرشوهرم مهربون بود ولی مادرشوهرم حیف از اسم مادر روش بزارن 

شوهرم‌ ک میگه اصلا اسمش رو نیار من مادر ندارم .