2777
2789
عنوان

اخی راحت شدم

716 بازدید | 18 پست

یک ساعتی با خاله همسرم چت کردیم و گریه کردیم از دست قوم الضالمین راحت شدیم دوتامون 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم که جزو قوم الظالمینه😕

قوم الظالمین من فقط مادر همسرمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
با قوم شوهر درد دل نکن اونم چت که مدرکه. یه جایی ضربه میزنن کلی پشیمون میشی که چرا سفره دلتو پیش او ...

از این مدارک خیلی دارن

چه اشتباه بزرگی

چندین ساله میشناسمشون امتحانشون رو پس دادن خودشم از مادرهمسرم خیلی ناراحته قطع رابطه ان

منم باخاله شوهرم غیبت مادرشوهرمومیکنیم انقده حال میده😆

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
منم باخاله شوهرم غیبت مادرشوهرمومیکنیم انقده حال میده😆

مثل خودمی پس تازه من خواهرشوهرامم پایه ان البته من خیلی ناراحت بشم میگم جلوی اونا مثلا مراعات میکنم

مثل خودمی پس تازه من خواهرشوهرامم پایه ان البته من خیلی ناراحت بشم میگم جلوی اونا مثلا مراعات میکنم

من خواهرشوهرندارم اماباخودشوهرم حرف میزنم شوهرم میگه اینجوری نمیشه پاشو سبزی بیارپاک کنیموغیبت کنیم😆

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
چندین ساله میشناسمشون امتحانشون رو پس دادن خودشم از مادرهمسرم خیلی ناراحته قطع رابطه ان

به نظر من که اشتباه نکن یک درصد احتمال بده زمانی اشتی کنن

چوبش رو خوردم که میگم

التماس دعا
به نظر من که اشتباه نکن یک درصد احتمال بده زمانی اشتی کنن چوبش رو خوردم که میگم

امروز دیگه تحملم تموم شده بود میفهمم چی میگی ولی مادرشوهرم فاجعه است

روزی که ازدواج کردم عمه ام بهم گفت قوم شوهر هر چی باشه قوم شوهرن.صمیمی باش باهاشون .بزار اونا باهات راحت باشن ولی تو هیچی بهشون نگو.منم گوش کردم.واقعا خیلیم حرف خوبی بهم زد.منم الان به تو دارم میگم.