2777
2789
عنوان

ملاقات نوزاد شیرخواره

79 بازدید | 6 پست

سلام خانما دخترم ۹ماهشه و میخام طلاق بگیرم باباش از قاضی حکم ملاقات بچرو میخاد به نظرتون قاضی حکم میده پیش من ببینه بچرو یا تنها ببره و اینکه چه چوریه اگه پیش خودم ببینه خونه میبره یا قرار میزاریم بیرون ببینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ننه بودنش دخالت بی جای خانواده دست بزن توهین اجازه از مامانش حتا برای خابیدن با من که زنشم کافیه ...

از معایب خودتم بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از معایب خودتم بگو

غر زدنم بخاطر اخلاق بدش و اینکه نمیتونم اخلاقشو تحمل کنم ب خدا خرجی نمیداد و پولشو میداد مامانش نگه داره میگفتم باشه عیب نداره پیش خواهراش و داماداشون بخاطر اینکه چرا چایی رو یکم دیر اوردی میزدم و میگفتم عیب نداره درس میشه 

حتما نتونستن باهم کنار بیان به شما په اصلا؟جرا نمک‌می پاشی رو زخم این بنده خدا؟

اره بخدا تا جایی که امکان پاشت تحمل کردم با مادر شوهرم و خواهرشوم ک شوهرش مرده و یه بچه ۱۳ساله داره تو یه ساختمونیم میخاستم باهاش حتی دکتر برم خواهرشوهرم میگف باید حتما منم ببرید اینم جز چشم چیزی دیگه ای نمیگف 

2790
2778
2791
2779
2792