2821
2789
عنوان

قضاوت نکنید

343 بازدید | 19 پست

ظاهر زندگی خودتون روباباطن زندگی بقیه مقایسه نکنین.چقدر به نظرتون اینجمله درسته؟خیلیا روادم میبینه بنظرمیادواقعامشکل ندارن ایا واقعاهمینطوره؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثل اون جملست كه خدا هركيو بيشتر دوست داره، مشكلات و درداش بيشتره كه بيشتر صداش كنن

براي من كه اين دوتا جمله قابل هضم نيست

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

درسته... ما یکی از همسایه هامون یهو خیلی پولدار شدن و آقا فقط در حال تفریح و بگو بخند ولی یبار دخترش سفره دلشو باز کرد دیدیم همچینم بی مشکل نیستن فقط شاید اونا زندگی رو اسونتر گرفتن و خوش تر از ماها هستن با این مشکلات

اره من ده بار به این نتیجه رسیدم. نمونه اش یه خانمی رو میدیدم شوهرش مثل برده در خدمتش بود بله برده. همه اش کارهای شخصی اینو انجام میداد و خم به ابرو نمیاورد خانمه دو قدم راه نمیرفت اینو بیار اونو بیار همه کارهای بچه هم با مرده بود شیر هم خشک میدادن. برام عجیب بود دلم برای مرده میسوخت و از رفتار زنه خوشم نمیومد

بعد فهمیدم مرده با زنهای خیابانی رابطه داره دائما. متنبه شدم و دیگه از ظاهر قضاوت نمیکنم

مثلا من یه خانواده ای رو فکر میکردم خیلی مایه دارن.ماشین خوب و لباس و .......

برای اولین بار که رفتم خونشون از تعجب داشتم شاخ درمیاوردم.موکت پوسیده.تلوزیون کوچیک از اون قدیمیا و .....مامانم میگفت فامیلای اینا همشون اینجورین فقط ظاهر رو درست میکنن

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.