2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 183 پست
عزیزم وقتی لکه بینی داشتی شیاف استفاده کردی درد شکمت خوب شد؟من از دیشب پایین نافم درد شکم دارم انگار ...

من لبشتر دردهای شبیه به پریودی داشتم و البته گرفتگی عضلات زیر شکم که گاهی به ران پام میزد در اینجور مواقعی داروها رو استفاده میکردم و میرفتم زیر پتو ،هرچقدر خودم رو گرمتر نگه میداشتم آرامتر میشدم 

من لبشتر دردهای شبیه به پریودی داشتم و البته گرفتگی عضلات زیر شکم که گاهی به ران پام میزد در اینجور ...

عزیزم من ۲۳ ام این ماه بتام ۲۷۰۰ بود ۲۶ ام ۷۰۰۰ شد و امروز هم بتام شد ۱۲۰۰۰ ، شروع اخرین روز پریودی منم ۱۵ آذر بود.پس فردا دوباره بتا میدم ببینم میره بالا یا زبونم لال میاد پایین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۲۳ ام این ماه بتام ۲۷۰۰ بود ۲۶ ام ۷۰۰۰ شد و امروز هم بتام شد ۱۲۰۰۰ ، شروع اخرین روز پریودی ...

تا الان که خداروشکر بتا خیلی خوب بالا رفته امروز هم که میگین ۱۲۰۰۰ بوده پس چرا اینقدر نگرانی اول بارداریت چون ۲ ساک حاملگی تشکیل شده پس طبیعیه که رشد بتا بالاتر از حد نرماله اما الان که یک هفته بیشتر از اون بتا اولیت گذشته چون یه ساک کوچیک شده پس باید انتظار داشته باشی رشد بتا براساس معیار ۲۷۰۰ نباشه و الان طبق بارداری یک ساک داره پیش میره، جای نگرانی نیست و بتات طبق ساکها پیش رفته و احتمالا اون لکه بینی و دفع بخاطر حذف ساک کوچیکه که از این به بعد حتی اگه لخته هم دفع کردی تا خدای نکرده خونریزی خیلی روان نشده،نگران نشو، من در این موارد زیاد دیدم و نمیخوام الکی دلخوشت کنم خانمی دیدم لکه های بزرگ خون چند ماه اول دفع میکرد طوری که ما باورمان نمیشد بچه بمانه اما ماشاالله الان همون  بچه کلاس اوله

یعنی من واقعا امیدوار باشم؟

مطمینم که چیزی نیست دختر،من الان حساب کردم ۲۳ ام اولین بتا رو دادی با ۲ ساک حاملگی شده ۲۷۰۰ پس طبق چیزی که توی سایتها میگن وقتی قراره بتا هر ۷۲ ساعت تقریبا دو برابر بشه تو الان ۹ روزه از آز اولت گذشته یعنی ۳ مرحله ۷۲ ساعتی باید رشد ۲ برابری کرده باشه

اگه قرار باشه یه ساک حذف و کوچیک و حتی جذب شده باشه پس معیار حساب کتاب رو ۲۷۰۰ نزار

برفرض بگو ۲۷۰۰ برای ۲ ساکه پس هر ساکی ۱۳۵۰ بتا 

خب حالا ۱۳۵۰ رو سه مرحله ۲ برابر کن یه چیزی حدود ۱۰۸۰۰ باید امروز میشدی که خداروشکر میگی ۱۲۰۰۰ بوده

پس هیچ نگران نباش

توضیحاتم یه کم قاطی بود اما ملاک حرفم اینه که شما دیگه روی یه ساک رو روند افزایش بتا حساب کتاب کن نه دو ساک و دو قلویی

،همه چی روند طبیعی خودش پیش میره تو فقط آرام باش و خدا رو حافظ بچه ات قرار بوده و براش دعا بخوان و بخودت و بچه و همسرت آرامش بده  

مطمینم که چیزی نیست دختر،من الان حساب کردم ۲۳ ام اولین بتا رو دادی با ۲ ساک حاملگی شده ۲۷۰۰ پس طبق چ ...

الهی فداتشم چقد با حوصله مینویسی و حرفات بهم آرامش خاصی میدن و برا همین هر پیامتو چندین بار میخونم مرسی که بعنوان یه دوست و یه خواهر کنارمی ازت ممنونم🙏🙏🥰🥰🥰

الهی فداتشم چقد با حوصله مینویسی و حرفات بهم آرامش خاصی میدن و برا همین هر پیامتو چندین بار میخونم م ...

فداتشم عزیزم دعا میکنم همه چی خیلی خوب پیش بره نگران هیچی نباش، من الان ۴۰ سالمه این مدت عمرم معجزاتی توی زندگیم دیدم که گفتنیه ، هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو  وقتی خودت و اون نعمت خدا توی وجودت رو دادی دست خدا پس فکرای نگران کننده رو از خودت دور کن توی همین تایپیکهای نی نی سایت چقدر خانمها رو دیدم که خدا در بدترین شرایط کمکشون کرده و الان مادر هستن کساییکه هیچ راه امیدی نداشتن دعا بخوان و سه ساله امام حسین(ع) رو واسطه قرار بده

انشاالله این روزهام بخوشی و سلامتی تمام میشه 

فداتشم عزیزم دعا میکنم همه چی خیلی خوب پیش بره نگران هیچی نباش، من الان ۴۰ سالمه این مدت عمرم معجزات ...

الان سرویس بهداشتی رفتم کلی ترشحات سیاه اومد اینقد گریه کردم دارم میمیرم😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

الان سرویس بهداشتی رفتم کلی ترشحات سیاه اومد اینقد گریه کردم دارم میمیرم😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم 

ترشحات سیاه مثل خون مانده و قدیمی چیز خطرناکی نیست کم استرس داشته باش منکه گفتم حتی اگه لخته هم دیدی نگران نشو چون اون ساک کوچیک دفع میشه فقط وقتی دیگه خدای نکرده بده که خونریزی روان و درد زیاد داشته باشی من برای حاملگی خودم ترشحات سیاه مثل آب ذغال داشتم،  دکترم  همین حرف بهم میزد که مانده خون های قدیمی دیواره رحمته ، گریه نکن الان اون جنین براش استرس تو خیلی بدتر از ترشحه ،فقط شیاف و داروهات منظم استفاده کن و دراز بکش 

نمیدانم کجایی و دسترسی به متخصص زنان داری یا نه اما بهتره پزشکت متخصص باشه تا مامای ساده ،واقعا بارها دیدم متخصصین با تجربه چقدر کمک به حفظ جنین کردن الان استراحت کن و غروب برو مطب پزشک متخصصی تا بگی بارداری و شرایطت چیه بهت نوبت میدن ،همه این موضوع بخاطر اون ساک کوچیکه که دفع یا جذب شده  اونیکی جنین چسبیده به رحمت و ماشاالله داره کار خودشو میکنه ،اگه قرار بود خدای نکرده اتفاقی بیفته الان خونابه سیاه نمیشد و درد و خونریزی شدید بود  نگران نباش اولین باره باردار شدی و برای همین این چیزا برات ترسناکه، توی هر بارداری این مسائل ممکنه پیش بیاد 

سلام عزیزم ترشحات سیاه مثل خون مانده و قدیمی چیز خطرناکی نیست کم استرس داشته باش منکه گفتم حتی اگه ل ...

عزیزم اره دقیقا مثه خون مانده قدیمی یا بقول تو آب زغال بود. میدونی چون شیاف و آمپول هپارین استفاده میکنم با خودم میگم بااین شیاف و امپول باز چرا این لکه ها بااین ترشحات میان😔😔😔 کلا سر کار هم نمیرم فقط تو جام دراز کشیدم برا سرویس و غذاخوردن بلند میشم

نمیدانم کجایی و دسترسی به متخصص زنان داری یا نه اما بهتره پزشکت متخصص باشه تا مامای ساده ،واقعا باره ...

من اردبیلی هستم مطب دکتر سارا امیرعجم میرم متخصص زنان و نازایی هستش گفت برو ۱۰ روز دیگه بیا گفت ساک ها ضعیفن ۵۰ درصد احتمال داره بمونن 😭😭😭 باور کن سرکار هم نمیرم فقط استراحت میکنم ولی باز نمیدونم چرا ته دلم هم استرس دارم هم نگرانم😭😭😭😭

عزیزم اره دقیقا مثه خون مانده قدیمی یا بقول تو آب زغال بود. میدونی چون شیاف و آمپول هپارین استفاده م ...

اون خونابه سیاه طبیعیه باور کن جای نگرانی نداره شیاف خودش مانع سقط میشه در موردش توی گوگل سرچ کن که چقدر مفیده این خونابه سیاه هم مال زوده و الان رحمت داره بزرگتر میشه و این تخلیه خون مانده در بیشتر خانمها ماه اول بارداری طبیعیه 

من اردبیلی هستم مطب دکتر سارا امیرعجم میرم متخصص زنان و نازایی هستش گفت برو ۱۰ روز دیگه بیا گفت ساک ...

توی گوگل سرچ کن ببین چه خوراکی هایی برای تقویت رحم و لانه گزینی خوبه فقط سردی نخوری و گرمی هم زیاده روی نکنی  داروهات کامله ولی در کنارش تغذیه سالمی هم این مدت داشته باش تا انشاالله نی نی محکم بچسبه