2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 183 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا حالا شنیدی کسی باامپول و شیاف اینا لکه بینیش قطع بشه و بچه بمونه؟

آره عزیزم من برای پسرم از همون روز که بتام مثبت شد لک داشتم دکتر شیاف داد و یکی از اقوام بعد از زلزله ترسیده بود و خونریزی افتاد دکتر با کمک شیاف مانع سقط بچش شد هرچی که دکترت میگه انجام بده و همه چی رو بده دست خدا و نگران نباش خداروشکر بتات خوبه و سنت کمه و طبیعی باردار شدی،پس نگران نباش

الان بدترین چیز برات استرسه بخدا توکل کن و داروهات رو استفاده کن و استراحت کامل داشته باش    

آره عزیزم من برای پسرم از همون روز که بتام مثبت شد لک داشتم دکتر شیاف داد و یکی از اقوام بعد از زلزل ...

دکتر گفت من دارو مینویسم ولی احتمال موندنش ۵۰ درصدهستش خیلی نگرانم.😔😔 لک قهوه ای دیشب زیاد داشتم ولی لک صورتی یه باراومد

توروخدا دعام کن خیلی خیلی نگرانم😔😔😔

هیچ نگران نباش دیدن لک قهوه ای توی اوایل بارداری موضوع شایع ای هست و خیلی از خانمهای باردار اینطور میشن خواهر من توی ۹ ماه بارداریش سر موعد پریودش لکه بینی داشت و خداروشکر همه چی خوب بود شاید اون ساک که گفتی کوچیکه ‌داره دفع میشه 

[QUOTE=369155149] اگه دوقلو دوست داری انشاالله که رشد کنه و حامل جنین سالمی باشه ،اگر هم خیلی ضعیفه خودش دفع میشه و مشکلی برای اون ساک بزرگتر پیش نمیاره ،شما الان فقط داروهات رو منظم استفاده کن  و استراحت کامل داشته باش  

[QUOTE=369155149] اگه دوقلو دوست داری انشاالله که رشد کنه و حامل جنین سالمی باشه ،اگر هم خیلی ضعیفه ...

عزیزم دکتر گفت اون ساک کوچیک دفع میشه گفت ساک بزرگ ضعیف شده احتمال موندنش ۵۰ درصده.😔😔😔😔

[QUOTE=369155149] اگه دوقلو دوست داری انشاالله که رشد کنه و حامل جنین سالمی باشه ،اگر هم خیلی ضعیفه ...

عزیزم وقتی لکه بینی داشتی شیاف استفاده کردی درد شکمت خوب شد؟من از دیشب پایین نافم درد شکم دارم انگار دارن خراش میدن یه ضرب هم درد میکنه

عزیزم دکتر گفت اون ساک کوچیک دفع میشه گفت ساک بزرگ ضعیف شده احتمال موندنش ۵۰ درصده.😔😔😔😔

نگران نباش دختر خاله من دو جنین انتقال داده بود که یکیش رشد نکرده بود دکترا اون یکی که رشد نکرده بود رو نمیدونم چطوری دفع کردن و اونیکی هم یک ماه دیگه به دنیا میاد، اینکه دکترت میگه ضعیف شده بخاطر شرایطیه که پیش آمده که با دارو و استراحت و البته آرامش خودتت انشاالله این شرایط رو بسلامتی طی میکنه