2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلب جنین ۱۸ روز بعد از لقاح تشکیل میشه،و تو یه مستند خارجی نشون میداد یارو ivf کرده بود،سلول های اون جنین انتقالی قشنگ میتپیدند،ولی توی سونو معمولا میگن از هفته ی ۶ معلومه،ولی برای اینکه استرس نگیری توی هفته ی ۸ برو

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
5هفتگی شروع، 6هفتگی مشهوده در سونو ولی برای دوری از استرس بهتره 7 هفته برین سونو

من پنج هفته پنج روزه م.

یعنی ۵ شنبه میشه شش هفته کامل و وارد ۷ میشم درسته؟؟

کی برای سونو قلب برم؟

با کریمان کارها دشوار نیست... 
من پنج هفته پنج روزه م. یعنی ۵ شنبه میشه شش هفته کامل و وارد ۷ میشم درسته؟؟ کی برای سونو قلب برم؟

اگه نسخه ات تاریخ داره بزار هفته هفت به بعد برو که خیالت راحت باشه یعنی تو هفته هشت.. زیر هفته هفت معمولا قلب دیده نمیشه و دوباره سونو میدن که این بیشتر استرس میده.. من ترجیح میدم انتظار بکشم تا هفته هشت تا استرس نبودن نی نی رو بکششم

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
اگه نسخه ات تاریخ داره بزار هفته هفت به بعد برو که خیالت راحت باشه یعنی تو هفته هشت.. زیر هفته هفت م ...

وقت دکترم تو هفته ۹ عه اصلا

ولی هیییچ علامتی از بارداری ندارم خیلی استرس دارم دوست دارم زودتر ببینمش

وقت دکترم تو هفته ۹ عه اصلا ولی هیییچ علامتی از بارداری ندارم خیلی استرس دارم دوست دارم زودتر ببینم ...

خب پس دیگه بابا انتظار بهتر از استرسه بخدا ... بابا بخدا علایم نداشتن کلی ذوق داره... من اگه اینسری هم مثل بارداری اولم علایم نداشتم الان رو هوا بودم

خب پس دیگه بابا انتظار بهتر از استرسه بخدا ... بابا بخدا علایم نداشتن کلی ذوق داره... من اگه اینسری ...

بارداری اولتون چطور بود؟

من فقط جوش میزنم زیاد و نفخم بیشتر شده

که اونا شاید به خاطر خوراکم باشه نه باداری.. نمیدونم

بارداری اولتون چطور بود؟ من فقط جوش میزنم زیاد و نفخم بیشتر شده که اونا شاید به خاطر خوراکم باشه ن ...

بارداری اولم فقط موعد پری جوش میزدم تا 2 ماه... تهوع هم فقط یکبار گه با یه وعده سیرابی خوردن خوب شد... دیگه هیچی تا 4 ماه نداشتم بطوری که ماه چهارم به همه گفتم حامله ام