2777
2789
قبل از این آخرین بار کی آزمایش دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم مادرم دیابت داره .. ...

گند بزنن به ژنتیک من تمایم ویژگی های منفیشونو گرفتم تنبلی ریزش مو الانم قند خواهرام هیچکدوم ندارن   پارسال آزمیش دادم قندم بالا نبود 

گند بزنن به ژنتیک من تمایم ویژگی های منفیشونو گرفتم تنبلی ریزش مو الانم قند خواهرام هیچکدوم ندارن ...

خوب حالا رژیم بگیری دوباریه بریو آز.................منم دارم همینکارو میکنم .........آخر بهمن باید برم آزمایش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب حالا رژیم بگیری دوباریه بریو آز.................منم دارم همینکارو میکنم .........آخر بهمن باید ب ...

اعصابم خورد شد خییییلی فشار عصبی و روحی رومه گره خوردم کلا اینم وضعیت سلامتیم کلی هزینه میکنم جواب نمیده بدتر هم شده     نمیدونم رژیم چی بگیرم ؟؟ کدو ابپزخوبه؟؟

اعصابم خورد شد خییییلی فشار عصبی و روحی رومه گره خوردم کلا اینم وضعیت سلامتیم کلی هزینه میکنم جواب ن ...

کلا سعی کن سالاد و سبزی زیاد بخوری...................برنج سفید نخور........برنج مخلوط بخور......شب سوپ جو بخور برنج نخور.....................من گزنه هم دم میکنم میخورم...........همه غذاهاتم آبپز بخور...........تو نت سرچ کن نهار دیابتی...............شام دیابتی........میاره واست....منکه دارم اینجوری پیش میرم تا برم آزمایش ببینم چی میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......