مال منم همین بود شیرینجات رو حذف کردم نون هم فقط نون جو میخورم.......آخر ماه دوباره باید برم آزمایش..............قبلیت چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اولین بار بود چکاپ دادم اصلا شوکه شدم من خیلی سخت میکیرم به خودم تو شیرینی فقط این استرس لعنتی رو نم ...
من همیشه استرس دارم ولی وقتی قندیجات میخورم میره بالا .....خوب شاد نون و برنج میخوری یا کیک....چیپس ......پفک .......شکلات .......اینا همه ناسالم هستن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
هیچییییی فقط صبونه خیلی دیر میخورم و استرس وی چقدر تو تولد اینا جلوی خودممو میگرفتم لب نزنم به کی ...
من چای رو هم تلخ میخورم
ای وان سی چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشابه نخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشگاه میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای وان سی چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشابه نخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشگاه میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو ندارم انگار ننوشته هزینه ازمایشمم زیاد شد چکاپ کامل نوشته بود ولی اونو پیدا نکردم ... نوشابه نزدیک 10 ساله لب نزدم باشگاه هم 2-3 ساله ول کردم بخاطر درس و کار ...تنبلی دارم و مامانم قند داره البته بالای شصت ساله و 5 ساله گرفته من چندین سالله شکلات هم نخوردم فقط یه مدت افراط تو سیب زمینی داشتم چون کربوهیدارت نیازم بود و استرس شدید فست فود لب نمیزنم هعیییی خدا ااا
اونو ندارم انگار ننوشته هزینه ازمایشمم زیاد شد چکاپ کامل نوشته بود ولی اونو پیدا نکردم ... نوشابه نز ...
قبل از این آخرین بار کی آزمایش دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم مادرم دیابت داره ...متاسفانه ژنتیک حرف اول میزنه......مال منم113 بود...........الان رژیم گرفتم تا دوباره برم ببینم خدا چی میخواد