mehrasa_sun مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1671 عنوان لوازم برقی ایرانی چه برندی خوبه 197 بازدید | 20 پست خانمها برای لوازم برقی برند ایرانی یخچال و ماشین لباسشویی چی گرفتین راضی بودین بی صدا باشه هیمالیا _ایکس ویژن ،دیپوینت، اسنوا ، جی پلاس ،الکترو استیل 1403/10/21 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8215 من یخچال لباسشویی و ظرفشویی و دوو برداشتم خیلییییی راضیم کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
mehrasa_sun مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1671 جی پلاس و پاکشوما پاکشوما لباسشویی بی صدا ؟
قسطنتنیح عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6668 من لباسشویی ام زیروات هست قیمتش هم تو رنج مدلای ایرانی ازش راضی ام. دو تا از دوستام اسنوا دارند راضی اند.مبارکتون باشه هر چی خریدین بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟
عبیدزاکانی عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 838 من لوازم برقیام سیمارانه یخچالم جی پلاسهلباسشوییم پاکشوماعهتلوزیونم ایکس ویژنهاز همشونم راضیم شیدای توام جانا 🌿
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3176 پاکشوما لباسشویی بی صدا ؟ ارع خیلی لباسشویی و ظرفشوییش خوبنجی پلاس بعد پاکشوما بهترینه متاهل🧸
mehrasa_sun مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1671 من یخچال لباسشویی و ظرفشویی و دوو برداشتم خیلییییی راضیم دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ در بیاد
mehrasa_sun مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1671 ارع خیلی لباسشویی و ظرفشوییش خوبنجی پلاس بعد پاکشوما بهترینه ممنونم عزیزم
mehrasa_sun مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1671 من لوازم برقیام سیمارانه یخچالم جی پلاسهلباسشوییم پاکشوماعهتلوزیونم ایکس ویژنهاز همشونم راضیم الان خیلیا جی پلاس و پاکشوما تعریف کردن خیلی دو دل بودم الان اکثرا گفتن خوبه پس همینارو میگیرم
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3176 دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ د ... دوو دختر عمم داره هنو یکسال نشده بورد یخچالش سوختهلباسشوییشم به صدا افتادهبعد به نمایندگی زنگ زده اومدن گفته اشتباه کردین دوو خریدین پشتیبانی خوبی نداره متاهل🧸
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8215 دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ د ... میتونی یخچال ازین بالاو پایینیا برداری مال من سایذه اما معمولیاشم عالیه فک کنم حدودا۳۰بشه لیاسشوییم ۲۵ ۳۰ایناس میتونی بخری ولی برنده عالی کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8215 دوو دختر عمم داره هنو یکسال نشده بورد یخچالش سوختهلباسشوییشم به صدا افتادهبعد به نمایندگی زنگ زده او ... ۳ساله دارم بهترین مارکی بود ک میتونستم بخرم دوستم همزمان با من ازدواج کرد جی پلاس خرید لباسشوییش سوخت عوض کرد یخچالشم ب صدا افتاد کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار