2777
2789
خیلی خوبه که آدمایی مثل شما رو زمین باشن،ممنونم الان که هیچکی نیست پیشم شما بهم امید دادی

همه خوبن 

ولی هیچ کس خود ادم نمیشه برای حل مشکلاتش 

من میدونم طبق تاپیک هایی که ازتون خوندم 

خانم با شخصیت و خیلی مهربانی هستید 

پس به فکر خودت و زندگیت باش میدونم موفق میشی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش نرفت دیگه این رابطه خیلی براش جون کندم ،نشدبا اینکه میدونم بجز اون دیگه نمیتونم به هیچکی نگا کنم ...

ببین با ۱۶سال زندگی دارم بهت میگم هیچ مردی هیچ مردی ارزش غصه خوردن نداره 

منم مثل تو بودم همه چیزمو واسه زندگیم شوهرم گذاشتم الان که دستش به دهنش میرسه دم درآورده 

بارها بارها دلمو شکونده از قیافم از رفتارم از حرف زدنم ایراد میگیره 

الان فکر می‌کنی خودش چه آدم شاقیه 

احمق نیست ،شما نمیتونی چیزی رو درک کنی

چرا احمقه ! وقتی به جای اینکه فکر کنه ببینه چی درسته چی غلط دست به خودکشی میزنه یعنی یه احمق ! آدمی که خودکشی میکنه نه تنها خودش بلکه اطرافیانش رو هم نابود میکنه تو الان خودکشی کنی شاید بمیری اما اون دنیات نابود میشه چی ارزش داره که اون دنیات قربانی کنی ؟؟؟؟ خدا وعده داده هرکی هر بدی کنه در حقت تقاصشو پس میده اما تو حق نداری به خودت آسیب بزنی این باید تقاص پس بدی 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
بچه های گلت سلامت باشن همیشهمیدونم همه مشکل دارن ولی بعضی وقتا همه چی مثل چی میان روبروت قرار میگیرن ...

می‌دونم خیلی سخته خیلی 

خودمم کلی سختی کشیدم 

بسپار به خدا شاید خیری توش هست 

شاید سرنوشتتون از هم جداست 

خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه عزیزم

پیش نرفت دیگه این رابطه خیلی براش جون کندم ،نشدبا اینکه میدونم بجز اون دیگه نمیتونم به هیچکی نگا کنم ...

اینا همش حرفه میدونی پسرا یه پیام عاشقانه تو ذهنشون فقط ۱۰ دقیقه میمونه و خانما ۸ ماه فاصله رو ببین ! وقتی انقدر فرق هست بین درک کردن اونا و ما چرا باید تو فکر کنی اونم تلاشتو میبینه ؟ تلاش گن زندگیتو خودتو بسازی نه نابودش کنی ؟ وقتی تو خودتو بکشی اون شاید یک ثانیه هم برات عزادار نباشه بعد یک ماه اصلا فراموشت میکنه بعد تو داری خودتو نابود میکنی خودتو جمع کن زشته دخترا اینقدر بی عرضه باشن خیلی زشته شما باید عین فولاد باشی نه با یه نسیم بادی بیفتی بدرک که نفهمید اون خره تو چرا زندگیتو به باد میدی؟

اینا همش حرفه میدونی پسرا یه پیام عاشقانه تو ذهنشون فقط ۱۰ دقیقه میمونه و خانما ۸ ماه فاصله رو ببین ...

شاید حق با شماس🥲ولی اون آدمی نیست بتونه چند ساعت قهر موندنو تحمل کنه،نمیدونم امروز چرا اینجوری شد 

شاید حق با شماس🥲ولی اون آدمی نیست بتونه چند ساعت قهر موندنو تحمل کنه،نمیدونم امروز چرا اینجوری شد

شاید مشکلی دارع و داره حلش میکنه بهش فرصت بده یا از راهی بفهم مشکلشو همیشه و در هر حال به فکر راه حل باش خودکشی راه حل درستی نیست عزیز ❤️