2777
2789
ارع بخدا حرفات لایک داره منم خودم این کار احمقانه رو انجام دادم جز اینک بهم گفتند دیوانه روانی چیزه ...

گناه به کنار 

این همه گناه کردیم اینم روش 

ولی ادامه بدیم و قوی باشیم‌مطمئنا به هدفمون میرسیم‌

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع بخدا حرفات لایک داره منم خودم این کار احمقانه رو انجام دادم جز اینک بهم گفتند دیوانه روانی چیزه ...

چرا هممون مثل همیم ؟چرا هممون حتی شده یبار تا لب مرز رفتیم ولی زنده موندیم؟

یبار ۲۰سرترالین با ۵تا قرص خاب انداختم به امید اینکه دیگه تمومه 

واقعا داشت همه چی تموم میشد ولی نامزدم نزاشت 

فک کنم میخاست بیشتر رنج بکشم

گناه به کنار این همه گناه کردیم اینم روش ولی ادامه بدیم و قوی باشیم‌مطمئنا به هدفمون میرسیم‌

اره بخدا فقط صبر و امید 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باور میکنی خیلییییی فکر کردم واقعا تا همینجا هم تعحب میکنم چطور تونستم زنده بمونم آدمی که از بچگی سخ ...

ببین خواهر خوبم 

همه توی مرحله ای از زندگی به مشکل میخورن 

راهش درست کردن و حل مشکل هست 

خودکشی مال ادمهای خیلی ضعیف هست 

باور کن هیچ کسم دلش بحالمون نمیسوزه 

یک هفته بعد کلا فراموش مبشیم‌

توی سکوت بلند شو و درستش کن و قوی باش 

بزار صدای موفقیتت کر کنه گوش همه رو

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چرا هممون مثل همیم ؟چرا هممون حتی شده یبار تا لب مرز رفتیم ولی زنده موندیم؟یبار ۲۰سرترالین با ۵تا قر ...

چون هممون باور نداریم خدایی هست چون گول شیطان رو میخوریم چون هممون کم صبر شدیم ولی اگ ب خدا اعتماد کنیم قشنگترین رو بهم میده فقط کافیه بهش ایمان بیاریم ب صبرش ب بزرگیش ب اجابتش 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خوب بیشتر مردم مثل هم هستن من خودم کلی مشکلات دارم دلیل نمیشه که این دنیامون بده شاید اون دنیا خوب ب ...

اخه چرا هیچی خوب‌ نمیشه چرا 😭من به خودم قول داده بودم که دیگه به مرگ فکر نکنم ولی نشد 

مرسی که بهم امید میدی

قربونت بشم بخدا خودم غم دارم ولی ی با این‌کار زشت رو انجام دادم و پیشمونم چون خدا دوستم داشت نذاشت بمیرم چون ی زندگیه بهم داد هیشکی باورش نمیشه فقط ی غمه دیگ دارم اونم توکل بخودش کردم میدونم ب موقعش بهم میده ب صبرش ایمان دارم توهم ب صبرش امید داشته باش عزیزم ناامیدی کار شیطان هست دلت گرفت از زندگی بیا اینجا حرف بزن با خانمای سایت آروم میشی

صبر خوب نیست امید واهی هم خوب نیستبه اعتبار و پشتکار و اراده خودش ادم باید بلند بشه

ارع عزیزم خدا گفته از تو حرکت از من برکت 😘

ببین خواهر خوبم همه توی مرحله ای از زندگی به مشکل میخورن راهش درست کردن و حل مشکل هست خودکشی مال ادم ...

هیچی حل نمیشه میخام حل کنم بخدا منم میخام زندگی کنم منم برا خودم آرزو‌ دارم با هزار تا امید آرزو دارم جهازمو‌ دونه به دونه خودم میخرم ولی خانواده ای دارم که بجای اینکه پشتم باشن‌ جلو پام سنگ میریزن