2777
2789
عنوان

بچه خواهرم بچه طلاقه

253 بازدید | 20 پست

الانم تولدشه خونه مامانم زندکی میکنه اتاقی چیزی هم نداره که بخوام تزیینی براش بخرم ۱۲ سالشه بنظرتون چی بخرم براش؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش شهربازی

شام برید بیرون

براش خاطره بساز

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببرش شهربازی و براش خوراکی بخر 

یا لباس بخر

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اتاق نداشتن مهم نیست

بادکن هلیومی مثلا سه چهارتا یا بالن بگیری شیرینی فروشی ها دارن

و کیک و شمع 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

اگه دست و بالت بازه کیک بخر یا کیک بپز

عکسای خوشگل بگیر چندتاشون چاپ کنید 

براشم لباس قشنگ بخر یا لوازم التحریر چیزی 

اگه سر کلاسای مجازی هم گوشی داره میتونی هدفون قشنگ یا قاب گوشی بگیری براش

ای خدا دلم گرفت 🥺🥺دخترا عاشق لوازم آرایش هستند ببرش کافه ی پارک ک براش ی خاطره قشنگ بشه 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چقد دلم براش گرفت🥲🥲 براش لباس بخر

زیاد داره از ۶ سالگی مامان باباش جدا شدن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

دخترا عاشق لوازم تحریر هستن

خب دیگه وسط سال ب کارش نمیاد

ببرش شهربازیشام برید بیرونبراش خاطره بساز

براش تزیین کردم پذیرایی مامانمو کیکشم امادس