2777
2789
عنوان

وزن جدیدم✌️

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 87 پست
برام دعا کن بشم.نخوره تو ذوقم.سعی دارم میکنم.ارزومه ۱۰ کیلو کم کنم

چشم محتاجیم به دعا❤️

ایشالا که کم میکنی

فقط سعی کن یهو قید رژیمو نزنی

زیاد به خودت سخت نگیر

بعد یه مدت عادت میکنی به کم غذا خوردن

به این فکرکن عید نزدیکه

عید به کنار

لباسی که برات تنگ شده وقتی ۱۰ تا رو کم کنی دیگه برات تنگ نیست و اندازه ات میشه حتی شاید یکم گشاد

انگیزه برای خودت پیدا کن🫶

🤸🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ورزشم کردی؟روزی جقدر کالری دریلفت میکردی؟

ورزش جدیدا نه

۱۰۰۰

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من ۱۵۸ وزن ۵۰ از اول این بودم

خیلی لاغر نیستی؟ منم ۵۰ یا ۵۵ دوس دارم بشم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

هوووفخوش بحالت یکم از گوشتات بده من😔من ۱۷۰قدمه،وزنم۶۰کیلوئه.دوست دارم حداقل۶۵کیلو شم

کاش میتونستم بدممم

چشم محتاجیم به دعا❤️ایشالا که کم میکنیفقط سعی کن یهو قید رژیمو نزنیزیاد به خودت سخت نگیربعد یه مدت ع ...

من امروز بیشتر از کالری مورد نیاز خوردم🥲همه هزار والری نیخورن،من ۱۳۰۰.امروزم ی کن بیشتر😭

من امروز بیشتر از کالری مورد نیاز خوردم🥲همه هزار والری نیخورن،من ۱۳۰۰.امروزم ی کن بیشتر😭

من 1439 تا میخورم البته طبق رژیمی که دارم میخورم و چون فست 5.2 دارم کالریم اوکیه

اگه فست نداشتم کالریم 1239 میشد

اگه یه روز کالریت زیادتر شد

ناراحت نشو

یا با ورزش پیاده روی تا آخر شب اون مقدار اضافی رو بسوزون یا فرداش به همون مقدار که روز قبل اضافه غذا خوردی

فرداش کمتر بخور

مثلاً امروز جای 1000 تا 1300 تا خوردی

فردا جای 1000 تا 700 تا بخور

🤸🏻‍♀️

سعی کن انگیزه‌ات رو از دست ندی

اگه یه روز زیاد خوردی فرداش رو سعی کن رعایت کنی

قید رژیمم نزن

زیادم حساس نشو

وگرنه رژیم برات سخت و کسل کننده میشه 

🤸🏻‍♀️

کم خوری

گلم میشه لطفا کمکم کنی وضعیتم عین شماست ففط ۴ماه فرصت دارم برای کاهش وزن مبترسم مصاحبه ردم کنن نزدیک ۳۰کیلو اضافه دارم ، ۱۲کیلو کم بکنم خیلی عالی میشه همین کافیه ، چطوری کم کردی با کم خوری؟ ببین منم هررور ورزش میکردم نزدیک ۱ساعت یا اساعت ونیم ، بعد از وعده ناهار ۱۰وقیقه پیاده روی میکردم که خوابم نگیره چون قندم میره بالا بخاطر مقاومت به انسولین ولی تهش حس نکردم که لباسم به تنم گشاد شده باشه اصلا نفهمیدم وزن کم کردم یا نه خودم حس میکنم نخ چون شکم وپهلو همجیم سرجاش بود اصلا تکون نخورده بود ، اون همه ورزش کجا میره پس 🥲😭الان شنیدم کسایی که مشکل هورمونی وتنبلی تخمدان دارن براشون متفورمین تجویز میشه و چون قند بدن میاره پایین راحت میتونن وزن کم کنن اما ممکنه نسازه و خیلی افت فشار بیاره و غش کنی یا بیهوش بشی بنظرشما مصرف کنم؟ نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم میترسم سر یه اضافه وزن شغل وایندم از دست بدم