2777
2789
عنوان

کمککک لطفااا

129 بازدید | 7 پست

سلام 

بهترین جمله یا متن رو برا سنگ قبر بابام می‌خوام ولی هیچی پیدا نمیکنم🥲 دلم میخواد چیزی که من میخوام و دوس دارم رو متن قبرش باشه .میخوام سنگ قبرش بهترین باشه، خواهش میکنم اگه متن خوبی سراغ دارین، برام بنویسین . خدا پدر مادرتون رو براتون نگه داره.🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من یبار پست شما رو ریپلای زده بودم اونموقع چیزی نگفتم ک پدرم تو همین حال بوده و فوت کرده و از خدا برای پدر شما خواستم نور معجزه بتابه ب زندگی پدرتون 😔 تسلیت میگم منم پدرم و دقیقا امروز ۵۲ روزه از دست دادم سرطان روده با متاستاز کبد حالم خیلی خرابه مریضی پدر منم کلا ۴ ماه طول کشید پدرم اسطوره بود تو فامیل و هنوز باورم نمیشه سرطان بابای کوه و قدرتمند من و اینجوری ازمون گرفته😔

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
سلام عزیزم من یبار پست شما رو ریپلای زده بودم اونموقع چیزی نگفتم ک پدرم تو همین حال بوده و فوت کرده ...

درکتون میکنم😔 خدا پدرتون رو بیامرزه ، لعنت به سرطان 

سلام منم الان مادرم ب این درد گرفتار شده دارم سکته میکنم نمیدونم چکار کنم حرفاتو ک نوشتی خوندم حالمر ...

سلام میبخشید وقتتونو میگیرم حال مادر خوبه؟

ممکنه بفرمایید چه درمان هایی براش انجام شده؟

عموی مهربونم بعد از جلسات پرتو درمانیش کبدش دچار متاستاز شده و خیلی نگرانشم درد پشت کمر داره و نمیدونه متاستاز شده😭😭😭

سلام میبخشید وقتتونو میگیرم حال مادر خوبه؟ممکنه بفرمایید چه درمان هایی براش انجام شده؟عموی مهربونم ب ...

سلام مادرم ۴جلسه سیمی کرد ک بقدری ماهیچه هاش تحلیل رفت که شد مثل اسکلتی

شیمی جواب معکوس داد و توده روده بقدری رشد کرد ک رودش مسدود شد و اورژانسی عملش کردن

رودشو بیرون گذاشتن و یک کیسه بش وصله

انقدر کثیف کاری داره و سوختگی هروز شکمو....۳بار عفونت کرد و ۳بار دیگه شکمش باز شد....دو سه ماهه نمیتونه بعد عمل راه بره

الان بزور بلندش میکنه خواهرم ک تکیشو بده

نمیذارم دیگه شیمی کنه چون بره دیگه برنمیگرده

الان داروهای یک آقایی رو سفارش دادیم گیاهیه و خیلیا شفا گرفتن

انشالله از فردا شروع میکنه بخوردن