2777
2789
عنوان

کمککک لطفااا

129 بازدید | 7 پست

سلام 

بهترین جمله یا متن رو برا سنگ قبر بابام می‌خوام ولی هیچی پیدا نمیکنم🥲 دلم میخواد چیزی که من میخوام و دوس دارم رو متن قبرش باشه .میخوام سنگ قبرش بهترین باشه، خواهش میکنم اگه متن خوبی سراغ دارین، برام بنویسین . خدا پدر مادرتون رو براتون نگه داره.🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم من یبار پست شما رو ریپلای زده بودم اونموقع چیزی نگفتم ک پدرم تو همین حال بوده و فوت کرده و از خدا برای پدر شما خواستم نور معجزه بتابه ب زندگی پدرتون 😔 تسلیت میگم منم پدرم و دقیقا امروز ۵۲ روزه از دست دادم سرطان روده با متاستاز کبد حالم خیلی خرابه مریضی پدر منم کلا ۴ ماه طول کشید پدرم اسطوره بود تو فامیل و هنوز باورم نمیشه سرطان بابای کوه و قدرتمند من و اینجوری ازمون گرفته😔

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
سلام عزیزم من یبار پست شما رو ریپلای زده بودم اونموقع چیزی نگفتم ک پدرم تو همین حال بوده و فوت کرده ...

درکتون میکنم😔 خدا پدرتون رو بیامرزه ، لعنت به سرطان 

سلام منم الان مادرم ب این درد گرفتار شده دارم سکته میکنم نمیدونم چکار کنم حرفاتو ک نوشتی خوندم حالمر ...

سلام میبخشید وقتتونو میگیرم حال مادر خوبه؟

ممکنه بفرمایید چه درمان هایی براش انجام شده؟

عموی مهربونم بعد از جلسات پرتو درمانیش کبدش دچار متاستاز شده و خیلی نگرانشم درد پشت کمر داره و نمیدونه متاستاز شده😭😭😭

سلام میبخشید وقتتونو میگیرم حال مادر خوبه؟ممکنه بفرمایید چه درمان هایی براش انجام شده؟عموی مهربونم ب ...

سلام مادرم ۴جلسه سیمی کرد ک بقدری ماهیچه هاش تحلیل رفت که شد مثل اسکلتی

شیمی جواب معکوس داد و توده روده بقدری رشد کرد ک رودش مسدود شد و اورژانسی عملش کردن

رودشو بیرون گذاشتن و یک کیسه بش وصله

انقدر کثیف کاری داره و سوختگی هروز شکمو....۳بار عفونت کرد و ۳بار دیگه شکمش باز شد....دو سه ماهه نمیتونه بعد عمل راه بره

الان بزور بلندش میکنه خواهرم ک تکیشو بده

نمیذارم دیگه شیمی کنه چون بره دیگه برنمیگرده

الان داروهای یک آقایی رو سفارش دادیم گیاهیه و خیلیا شفا گرفتن

انشالله از فردا شروع میکنه بخوردن