2777
2789
عنوان

ی سوال جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 46 پست
لوازم آرایش هم کسی استفاده نمیکرد

چرا من میکردم بخدااااا 

هم ارایش هم لباسای سسکی 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من میکردم بخدااااا  هم ارایش هم لباسای سسکی

لباس سک س ی هات رو برا کی میپوشیدی؟😂😂😂😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

گیییس و گیس کشی بود و سران همه ی کشورا بخاطر چشم و هم چشمی و لوس بازی و حسادت با هم قهر بودن   

تو گفت و گو های بین المللی هم احتمالا همش غیبت دیگران بود. به مشاغل خیلی سخت هم کسی دست نمیزد همه میگفتن به من چه ناخونام خراب میشه   

و خیلی مشکلات دیگه...   

بنظرم بهتره قدر مردا رو بدونیم خیلی مفیدن  

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

برا خودم و شماها دیگه 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

هم خودت عالی هستی هم امضات. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
مردا رو نمی دونم ولی اگه همسرم نبود من عاشق کی می شدم؟😍 

بدنیا اومدی ک عاشق شی؟🤣🤣🤣

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
هم خودت عالی هستی هم امضات. 

فدات 😚

یعنی الان بما گفتی هم جنس باز.لازم نکرده ساده خوشگل تری

نه بابا نکنه شما با چادر مشکی میومدین بیرون

خوب شما هم مینداختین بیرون دیگه، مگه عروسیا قسمت زنونه رو ندیدی ؟

بدنیا اومدی ک عاشق شی؟🤣🤣🤣

آره هدف از آفرینشم گسترش عشق و محبت تو زمین بود که بحمدالله حاصل شد😂😂😂

اصلا شما بهتون نیومده باهاتون جدی حرف زد حتما باید می گفتم مردا نبودن کسی نبود شورتای مامان دوز رو بپوشه خخخ

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
آره هدف از آفرینشم گسترش عشق و محبت تو زمین بود که بحمدالله حاصل شد😂😂😂 اصلا شما بهتون نیومده باه ...

😂😂😂😂😂شورت مامان دوز قشنگ بود