2821
2789
عنوان

25 سالگی

249 بازدید | 18 پست

چن ماه دیگه 25 سالگیم تموم میشه تا الان 2 3 تا خواستگار داشتم هرکیو دور و برم میبینم ازدواج کردن بچه هم دارن. خیلی اعصابم خورده 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جانم عزیزم🥲❤️ 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

بشین دختر بسین دختر . بیا عروس آخر اطراف من ۳۹ سالشه . دختر ۴۱ ساله هم داریم دختر ۳۶ ساله داریم . ۲۵ ...

من الان

زود یا دیر ازدواج کردن مهم نیستمهم اینه با ادم درست ازدواج کنی و خوشبخت شیپس بسپار ب خدا دیگ هم کمتر ...

دوس دارم با عشقم ازدواج کنم بابام مخالفه دیوونه شدم دیگه 

بشین دختر بسین دختر . بیا عروس آخر اطراف من ۳۹ سالشه . دختر ۴۱ ساله هم داریم دختر ۳۶ ساله داریم . ۲۵ ...

😕😕😕

ببین ی مفهوم فلسفی هست که میگه تو فقط داری تو زمان خودت حرکت می‌کنی نه از بقیه جلوتری نه عقب تر از م ...

سعی میکنم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز