2777
2789
عنوان

واقعا دلم گرفته می‌خوام بمیرم

105 بازدید | 13 پست

سه ماهه ازدواج کردیم ولی زندگیمون روز به روز بدتر میشه بخصوص بعد ازدواج 

تلاش میکنم رابطه رو درست کنم ولی نمیشه

الآنم حسابی دعوا کردیم

خسته شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم باهاش 

ولی از طرفی خانوادم دق میکنن میمیرن از حرف مردم مریضن 

چیکار کنم بخدا خسته شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دو نفر با اعتقادات متفاوت با سلایق و افکار متفاوت با تربیت خانوادگی متفاوت میان زیر یک سقف و قراره برای یک عمممممممر کنار هم زندگی کنم خیلی سخته

اوایلش دعوا هست جنگ هست تا کم کم همه چی دست تون بیاد

نگران نباش

گذشت کن و صبوری عزیزم

سرچی؟؟

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

کاش منم به اونیکه میخام برسم حتی اگه پشیمون شم از داشتنش بخدا من حاظرم برسم ولی ازش کتک بخورم

من سنتی بود خواهر عشق و عاشقی نبود که 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

همش سرش تو گوشیه

سرش تو گوشی نباشه جایگزینش چیه؟؟چی بهش اون حس خوب گوشیو میده؟

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

نمیدونم

خب باید پیش تو حس خوب داشته باشه کیف کنه بشینین حرف بزنین با شوخی فیلم ببینین بازی دونفره کنین و...لطفا کتاب بخون کتاب زنان زیرک

مخم نمی‌کشه خیلی چیزا بخدااا خیلی چیزا

خب عزیزم اومدی اینجا مشورت بگیری دیگ بگو ولی اینم بهت بگم ک اوایل ازدواج خیلی اذیت کنندس وطبیعیه اینجور دلخوریا اصلا ب طلاق اینا فکر نکن این حرفا رو نزن میدونم سخته منم گذشتم ازش 

2790
2778
2791
2779
2792