2777
2789
عنوان

شب برفی❄️❄️☃️☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 105 پست
ایجاانم عزیییزم😍😍😍😍♥️😘وااای خداروشکر آره فک کنم حالا زوده ایشالا اونم میری صدای قلبشو میشنوی � ...

مرررسی عزیزم 😍😍 دعاکن واسم🌹🌹🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشششم حتما🌹🌹♥️♥️😍😘

چشمات پرنور😍🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیشه ک خب حوصلم‌ سرمیره🥲🥲🫠🫠مواظبم🥰😍🥰

ترنج جان قشنگم میدونم عزیزم حوصلت سر میره ولی از پشت پنجره قشنگم‌نگاه کن...بیرون اصلا نرو مخصوصا که الان برفی و زمین سُره..

از پشت پنجره عکس بگیر🥲

چیزای سنگین هم بلند‌نمیکنی هاااا....تو غذا پختن هم خودتو اذیت نکن...خیلی مراقب قشنگم باش...آفرین😁🌷🌷♥️♥️💖💖💋💋😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

ترنج جان قشنگم میدونم عزیزم حوصلت سر میره ولی از پشت پنجره قشنگم‌نگاه کن...بیرون اصلا نرو مخصوصا که ...

قربونت برم من😍😍😍😁 با این نصیحت کردنت😁🥰 چشم رو چشمم حواسم هست🥰🥰😍😍😘🤩 فدای محبتت بشم🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

قربونت برم من😍😍😍😁 با این نصیحت کردنت😁🥰 چشم رو چشمم حواسم هست🥰🥰😍😍😘🤩 فدای محبتت بشم🌸🌸🌸� ...

خدانکنه عشقممم😘😘♥️♥️قلب منی عزیزدلممممم😘😘♥️♥️🫂🫂❤️❤️💋💋💋🌷🌷🌷💚💚⭐️⭐️⭐️🌟🌟🌟💙💙💙🫂🫂😘😘😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

خدانکنه عشقممم😘😘♥️♥️قلب منی عزیزدلممممم😘😘♥️♥️🫂🫂❤️❤️💋💋💋🌷🌷🌷💚💚⭐️⭐️⭐️🌟🌟🌟💙💙💙🫂🫂😘😘� ...

😍🥰😍🥰🫂🫂🩷🩷💖😘🤩🤩🤩🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌺🌺🌺💐💐

من میخوامممممم

پاشو بیا😁🥰😍

پاشو بیا😁🥰😍

شما کجای المانی دوست منم المانه 

خیلی صمیمی هستیم باهم 

منم شرایط مهاجرت داشتم اما یچیزایی شد موندم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

شما کجای المانی دوست منم المانه خیلی صمیمی هستیم باهم منم شرایط مهاجرت داشتم اما یچیزایی شد موندم

من دِرِسدن نزدیک لایپزیگ

ااا چه حیف

من دِرِسدن نزدیک لایپزیگااا چه حیف

موفق و خوشبخت باشین 

دوست من هامبورگه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷