2789
عنوان

یلدااااااا

160 بازدید | 6 پست

سلامممم بچه ها من امسال یلدا اولمه اما قرار شی با خانواره همسرم اینا بریم مسافرت اما قرار شد روز یلدا مهمون ما و اینا بنظرتون چیکار کنم غذا اینارو ؟ پذیرایی و کادو و چجوری ساده تزیین کنم؟؟؟؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر شام میدی اون به کنار اما یک سفره بنداز یا یک میز تموم موادغذاییتو روش بذار ما انار لبو اجیل یا تخمه ژله و اش سبک و احیانا بستنی میذاریم خوشگل می چینیم و حالا گلی روبانی چیزی تزیین میشه 

یا من هو به کل مکان
اگر شام میدی اون به کنار اما یک سفره بنداز یا یک میز تموم موادغذاییتو روش بذار ما انار لبو اجیل یا ت ...

مرسی عزیزم حتما

اما واسه کادوش یه سبد گرفتع بودم که گل بزنم و کادوشو بزارم توش 

اما الان نمیشه چیکارش کنم؟؟؟؟

مرسی عزیزم حتما اما واسه کادوش یه سبد گرفتع بودم که گل بزنم و کادوشو بزارم توش  اما الان نمیش ...

ازاین پوشالهای زرق وبرق دار و گلهای بسته ای مصنوعی استفاده کن پوشالها رو بذار کف سبد ودور کادوت گلهای مصنوعی که همه رنگش هست دور ورش بریز لازم‌نیست نظم خاصی داشته باشه بعضی چیزها همون بی نظمی واتفاقیش قشنگتر 

میتونی انار پلاستیکی قرمز رو روی پوشال نقره ای بندازی حتی یکی دوتا و یا قلبهای سرخ 

یا من هو به کل مکان
ازاین پوشالهای زرق وبرق دار و گلهای بسته ای مصنوعی استفاده کن پوشالها رو بذار کف سبد ودور کادوت گلها ...

مرسی عزیزم