2789
عنوان

رژیم فستینگ

95 بازدید | 7 پست

سلام 

من این ماه این رژیم رو شروع کردم ولی از اونجایی که ماه امتحانات بود نتونستم بیشتر از چند روز ادامه بدم و ولش کردم 

حالا می‌خوام از بهمن ماه که دیگه امتحانات تموم شده دوباره شروع کنم و انگیزه کافی هم دارم و میدونم که ولش نمیکنم حالا کسایی که تجربه دارید تو دو ماه حداکثر چند کیلو میشه کم کرد ( همراه با ۱ ساعت ورزش در روز ) 

و یه سوال دیگه هم که دارم اینه این رژیم ساعت ریزش مو میشه ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

افراط و تفریط کار درستی نیست

فستینگ هم بنظر من اشتباهه خب متعادل بخور وعده های برنجت رو کم کن صبحانه درست بخور ساعت خواب و بیداری دقیقا مشخص داشته باش اگه خدای ناکرده بیماری یا مشکل داخلی نداشته باشی ذره ذره هیکلت رو فرم میاد بخصوص ک ورزش کنارش می ری

فستینگ استپ وزنی هم می ده بعد از یه مدت دیگه وزنت از یه حد پایین تر نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لایک کن منم ببینمهمراهش چ ورزشی بکنیم تو خونه درحد نیم ساعت؟طناب بزنیمحلقهیا دراز نشست؟من برای شکمم ...

من برای ورزش از برنامه های تو گوشی استفاده میکنم که تو بازار هم میتونی دانلود کنی  طناب هم گاهی میزنم 

رژیم هم برای من 16.8 هست 16 ساعت فست هستم 8 ساعت آزاد

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

افراط و تفریط کار درستی نیستفستینگ هم بنظر من اشتباهه خب متعادل بخور وعده های برنجت رو کم کن صبحانه ...

من وعده های غذاییم خودش کم هست اصلا نمیتونم زیاد بخورم میان وعده هم اصلا ولی خب متاسفانه ژنتیک باعث شده که وزنم زیاده 

من برای ورزش از برنامه های تو گوشی استفاده میکنم که تو بازار هم میتونی دانلود کنی طناب هم گاهی میزن ...

برای شروع ۱۶.۸ خوبه

یه بازیگر ترکی بود میگفت سه روز فست سه ساعت تایم خوردن

ولی بشدت لاغر بود😁

میدونی فستینگ اگ همیشگی نمیگیری حداقل مایه یکبار بگیر سموم بدن از بین میبره

من ماه رمضون بااینک هیچ سال نگرفتم امسال بخاطر چاقی قصد دارم ب صورت جدی بگیرم

و شما تو ۸ ساعت چیا میخوری من خیلی ریزه خواری  میکنم و همه هم مضر میخورم

برای شروع ۱۶.۸ خوبهیه بازیگر ترکی بود میگفت سه روز فست سه ساعت تایم خوردنولی بشدت لاغر بود😁میدونی ف ...

تو هشت ساعت نهار هر چی اون روز داشته باشیم و صبحانه هم همینطور 😁 ولی میان وعده و ... اصلا

من وعده های غذاییم خودش کم هست اصلا نمیتونم زیاد بخورم میان وعده هم اصلا ولی خب متاسفانه ژنتیک باعث ...

منم ژنتیکی استعداد چاقی دارم

برنجم رو خیلی کم کردم و نون رو

یهو شکم و پهلوم رفت خیلی نتیجه اش برام عالی بود

البته به طبع شناسی هم تا حدی اعتقاد پیدا کردم

گرمیجات و سردیجات و اینا منظورمه

مثلا من سردیم می کنه زود

باید گرمیجات بخورم بیشتر

برنج هم جزو سردیجاته به شدت

قبلش اضافه وزن داشتم ولی چاق نبودم 

شکم داشتم افتضاح هر لباسی می خواستم بخرم سایز خودم که برمیداشتم همه جاش اندازه بود ولی از شکم و کمر تنگ حالم گرفته می شد

با کم کردن برنج بخش عمده سردیجات مصرفیم کم شد و شکمم خیلی سریع از بین رفت خداروشکد