2777
2789
عنوان

FSH و LH

| مشاهده متن کامل بحث + 37192 بازدید | 44 پست
هورمون FSH قسمتی مهم از سیستم تولید مثل است. این هورمون مسئول رشد فولیکول های تخمدان است. فولیکول ها ...

آهان پریودامم منظمه

فقط این ماه که اولین اقدامم بود دو سه روزی عقب افتاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چرانگرانی بامتفورمین حل میشه شایدهمسرت مشگل داره اونو زود بفرست

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
پس چرانگرانی بامتفورمین حل میشه شایدهمسرت مشگل داره اونو زود بفرست

از همین اف اس اچ میترسم

و همینطور سنم داره بالا میره

شوهرمم گفته این ماه اگه خدایی نکرده نشد میره آزمایش بده

شما بچه دارین؟

من نه 11 سال منتظرم

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
الهیییی بگردم خدا دلتو شاد کنه ان شاء ا... مشکل خاصی داری شما؟ چند سالتونه؟

پرولاکتین 60تا بالا lh کم واینکه شوهرم تحرکش صفر تعدادش کم

متولد66 هستم

روز سوم پری رفتم و اف اس اچم 13 و خوردی بود و ال اچم 4.4 یه ماه قبلش ال اچ همین بود و اف اس اچ 10 ...

سلام شما رفتی دکتر چی گفت مال من ال اچم 3.25 هستش 

اف اس اچم8.22 بودش 

و پرو لاکتینم 74.96هست میترسم برم دکتر 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
هورمونات ک خوبن از چی میترسی فقط پرولاکتبنت بالاس ک قرص میدن میاد پایین 

دستت درد نکنه اجی مرسی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
رازیانه و قرص ویتاگنوس یا اکنوگل خوبه.عرق فراسیونم خوبه

رازیانه تو پریودی شنیدم نباید خورد نمیدونم تحقیق کنید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡