2777
2789
عنوان

بیایید از دعوای عروسیم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 35 پست
امروز فقط ۳ بار همین یه موضوع رو تاپیک زده

میگم دیگه

کاش منم اندازه این اراده داشتم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

اره ولی نیش وکنایه نمیشنوی که ناراحت باشی

کنایه های شنیدم که تااااااااااااااا مغز استخونم رو سوزونده 

غصه شو خوردم ولی نه مثل تو که دو سال ارامشم رو بگیرم از خودم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بسه دیگه چقد تاپیک میزنی

واقعا ذهنت بیماره

باید بری مشاوره بشی

همش مادرم مادرشوهر جاری حنابندان جهاز

واقعا شوهرت چی میکشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وای باز شروع کردی ۳۰۰ بار اینو تاپیک زدی ۳۰۰ بار راهنماییت کردیم اصلا به یه ورت هم نیس

دقیقا

فک. کردم مال قبل و به روز شده

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
وای باز شروع کردی ۳۰۰ بار اینو تاپیک زدی ۳۰۰ بار راهنماییت کردیم اصلا به یه ورت هم نیس

دقیقا

فک. کردم مال قبل و به روز شده

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴