2777
2789
عنوان

بیایید از دعوای عروسیم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 35 پست

دختر خوب بس کن چقدر میخای خودتو زجر بدی،مادرشوهر سمت غلط می‌کنه اذیتت کنه ،یه با یه دعوا بگیر و بگه باهاش آشتی نکن،اجازه نده هیچکی خانواده شمارو مسخره کنه،هرکی اذیتت کرد حذفش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم جاریم به مهمونا شام هم نداد

تاپیکهات رو‌نگاه کردم اگه با این فرمون پیش بری رنگ ارامش رو‌نمیبینی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چه درس خوندنی

اراده ی تو عزیزم

من درس میخونم

میگم کاش توی درس خوندنم اراده ی تورو داشتم

ماشالله هرروز تاپیک میزنی

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

۹۵درصد تاپیکای این سایتم فیکن آتیش میندازن به خونواده ها و عاشقا

اون اره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شماخودتون جای من مادرتون براتون لباس احاره نکنه مادر شوهرتم هعی بگه

شما خودت رو بزار جای من

وام ازدواجت رو پدر شوهرت ببره و بده یه جا نزولی که کرده و پول رو پس نده و هزار تومن کمک نکنه 

چه حالی میشی؟

شما خودت رو بزار جای من النگو دست دخترت رو بفروشی بدی بجای عمل چشم پدر شوهرت و پول رو پس ندن 

چه حالی میشی؟

شما خودت رو بزار جای من اگه مادرت زمین میلیاردیش رو بزنه به اسم دو پسرش و بگه دخترا هیچی

چه حالی میشی؟

و......هزار مورد دیگه

ولی برام مهم نیست🥰🙃

مگ نمیگی جاری شام نداده خب همینو گنده کن بگو بعضیا شام نمیدن لباس چیزی نیست خودم نخواستم بعد از کی خرج مراسم حنابندون کامل با عروس بوده ما خبر نداشتیم دمشو یبار درست بچینی انقدر طز نمیده 

شما با حضرت ایوب نصبت داری؟

سوختم ولی کاری از دستم بر نیمد

به جاش همسرم جبران کرد