2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بد حرف می‌زنید خیلی زشته این حجم بی احترامی

اوه طرفدارم داره🌚

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

به هرحال وقتی تو سایت زنونه ای یعنی پرنسس علیعی

سردر این‌سایت نزده زنونه

موقع ثبت نام زده زن یا مرد

و مهم نیست چی فکر میکنید

من قصدم بی احترامی به هیج‌زنی نیست خداراشکر بعضی از زن های سایت میدونن من کیم و تا حد ممکن‌به هر کس احترام میزارم چون مادر خدابیامرزم بهم یاد داده شخصیت یک مرد باید محترمانه باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خیال داری از بی احترامی طرفداری کنم

😂😂😂😂😂😂😂

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

🤣🤣🤣🤣ای دلم دهنت

هوادار پرنسسعلی توی سایت ندیده بودیم که دیدیم🤔😂

سردر این‌سایت نزده زنونهموقع ثبت نام زده زن یا مردو مهم نیست چی فکر میکنیدمن قصدم بی احترامی به هیج‌ ...

خب چه ربطی داشت به مامان تون 

کی و چی هستید مگ مهمه الان

تو دنیای واقعی احترام نمیزارید تو سایت فاز این آدم خوبا رو برداشتن برای من

واییییییی 🤣🤣🤣اولش فکر کردم مرده اما زن بود،🤣

مردای اینجا از زنا طرفدارشون بیشتره خدا بده شاانس🦦🦦🦦🤣