2777
2789
عنوان

هدیه ی شب یلدا

3423 بازدید | 67 پست

سلام دوست جونیا

خواهر من عقد بسته است 

حالا خانواده ی شوهرش واسش میخوان شب یلدایی بیارن

یه زنجیر و پلاک طلا اسم پسره خیلی ناز عکسشو دیدم

لباس زمستونی و اینا

آجیل و میوه و شیرینی 

بعد ما چطوری باید بنظرتون پذیرایی کنیم

بجز میوه و شیرینی آجیلم بگیریم بزاریم جلوشون؟؟؟؟؟

مامانمم واسه دوماد یه کیف و کفش چرم خریده چهارصد شده دیگه چیزی بگیره یا خوبه؟؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه رسم قشنگی دارین 😃 ما رسم یلدا رو نداریم  خوشبحال خواهرت خوشبخت شه مبارکش باشه😁 من نمیدونم باید چی بذارین ولی هدیه مامانت خوبه دستش درد نکنه 😍🤗

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

آجیل. میوه خشک. چند جور میوه تویه یه ظرف بزرگ تزیین کنید. هندونه. انار دون شده. سعی کنید همه ذرو  از قبل آماده کنید ورویه یه میز بچینید

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

لبوم بپزید

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
آجیل. میوه خشک. چند جور میوه تویه یه ظرف بزرگ تزیین کنید. هندونه. انار دون شده. سعی کنید همه ذرو &nb ...

میوه خشک تو یادمون نبود

ممنون یاداوری کردید

حتما میخریم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام