تعلیق_السلطنته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1670 عنوان ایده شغل دوم 103 بازدید | 9 پست بچه ها من تا ۳ سرکارم.. تا برگردم میشه ۴ و ۵دنبال یه شغل دومم که کمی پیشرفتم داشته باشه و بدرد رشته و اینده مم بخورهبنظرتون ادمینی خوبه؟؟؟چجوری باید یاد بگیرم و کار پیدا کنم؟ 1403/10/20 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonne عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 13887 ادمینی میگن خیلی خوبه خودم دارم یاد میگیرم ، باید پکیج بگیری
تعلیق_السلطنته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1670 ادمینی میگن خیلی خوبه خودم دارم یاد میگیرم ، باید پکیج بگیری خب میخوام کامل وقتمو نگیرهمثلا دوستم یه جا ادمینه میگه از صبح تا شب باید هر یه ربع چک کنه... خب اینجوری که خیلی بده
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3888 دورشونو بخر یا تو اینستا سرچ کنی رایگان یاد میدهیا ی انلاین شاپ کوچیک بزن تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
تعلیق_السلطنته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1670 دورشونو بخر یا تو اینستا سرچ کنی رایگان یاد میدهیا ی انلاین شاپ کوچیک بزن انلاین شاپ بنظرت میگیره؟؟؟اخه خیلییییی دست زیاد شده
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3888 انلاین شاپ بنظرت میگیره؟؟؟اخه خیلییییی دست زیاد شده اره باید بدونی ملت چی میخان ازشون ایده بخوای خودشون بهت بگن مثلا به ی بلاگر بگی برات تبلیغ کنه بیشتر درامدا بین دختراس و بلاگرای کم سنوسال تبلیغ کنن ی عالمه مشتری گیرت میاد مثلا اکسسوری کیت کراپ با قیمت درست یا لباسای بلاگرای معروف، تو پینترست بگرد ایده بگیری ی تعداد کمی بیار بعد کم کم زیادش کن تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
تعلیق_السلطنته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1670 اره باید بدونی ملت چی میخان ازشون ایده بخوای خودشون بهت بگن مثلا به ی بلاگر بگی برات تبلیغ کنه بیشتر ... اینم خوبه.. ولی خب در کل میخوام یه جورایی بعدا به درد رشته خودمم بخوره.. مثلا همین ادمینی بیشتر بدردم میخوره فقط نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3888 اینم خوبه.. ولی خب در کل میخوام یه جورایی بعدا به درد رشته خودمم بخوره.. مثلا همین ادمینی بیشتر بدرد ... میتونی ادیت هم بزنیتو اینستا کلی مطلب درموردش هست سرچ کن میاد بالا تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️