2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سی تی رو نمیدونم ولی با ام آر آی بله.

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شونه هام و دستهایم وقتی استرس میگیرم میسوزه ، بالای سرمم وقتی سر میزارن روی بالش پوست سرم انگار حالت کشیده میشه ، همش میگم نکنه ام اس گرفتم !؟

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شون ...

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.

علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل 

عدم تعادل 

دو دو دیدن و تاری دید و این چیزاست.

این علائمی که میگی احتمالا به این خاطره که یکم بدنت حساس شده به استرس.

حالا اگر خیلی استرس ام اس داری ، یه سر برو پیش متخصص مغز و اعصاب؛ خودشون میدونن چه نسخه ای برات بنویسن.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ربطی نداره به سوزشمن ام اس دارم گز گز هست که خطرناکه

انشالله خدا سلامتی بده بهت دوست عزیز ، ممنون از راهنماییت 

پس فکر کنم همون استرس و اضطراب باشه 

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل عدم تعاد ...

مرسی از راهنماییت 

از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از سر دادم ، چکاپ کامل دادم ، واسه چشمم رفتم ، همشون گفتن خوبه مشکلی نیست ، ولی همچنان استرس و نگرانی دارم 

مرسی از راهنماییت از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از ...

خواهش میکنم🩷

عزیزم اگر میگن مشکلی نیست ، یعنی واقعا مشکلی نیست.

بدتر این استرس بهت آسیب میزنه. 

حساس شدی ، بهش فکر نکنی خوب میشی.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز