2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سی تی رو نمیدونم ولی با ام آر آی بله.

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شونه هام و دستهایم وقتی استرس میگیرم میسوزه ، بالای سرمم وقتی سر میزارن روی بالش پوست سرم انگار حالت کشیده میشه ، همش میگم نکنه ام اس گرفتم !؟

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شون ...

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.

علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل 

عدم تعادل 

دو دو دیدن و تاری دید و این چیزاست.

این علائمی که میگی احتمالا به این خاطره که یکم بدنت حساس شده به استرس.

حالا اگر خیلی استرس ام اس داری ، یه سر برو پیش متخصص مغز و اعصاب؛ خودشون میدونن چه نسخه ای برات بنویسن.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ربطی نداره به سوزشمن ام اس دارم گز گز هست که خطرناکه

انشالله خدا سلامتی بده بهت دوست عزیز ، ممنون از راهنماییت 

پس فکر کنم همون استرس و اضطراب باشه 

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل عدم تعاد ...

مرسی از راهنماییت 

از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از سر دادم ، چکاپ کامل دادم ، واسه چشمم رفتم ، همشون گفتن خوبه مشکلی نیست ، ولی همچنان استرس و نگرانی دارم 

مرسی از راهنماییت از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از ...

خواهش میکنم🩷

عزیزم اگر میگن مشکلی نیست ، یعنی واقعا مشکلی نیست.

بدتر این استرس بهت آسیب میزنه. 

حساس شدی ، بهش فکر نکنی خوب میشی.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز