2777
2789
عنوان

دوستان کسی علی قمی میشناسه

79 بازدید | 6 پست

شهید شده یا زنده ست؟

از کجا بفهمم فقط ویدیو هاشو تو گوگل دیدم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

کی هست

نمیدونم فقط ویدیو هاشو دیدم درمورد حضرت علی علیه السلام یه اشعاری مثل رجز خوانی میخوند خیلی قشنگ بود

یکی کامنت گذاشته بود شهید شده میخواستم ببینم صحت داره یا نه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فقط ویدیو هاشو دیدم درمورد حضرت علی علیه السلام یه اشعاری مثل رجز خوانی میخوند خیلی قشنگ بود ...

تو کریلا سرخ سجده فوت کرد اینطوری شنیدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو کریلا سرخ سجده فوت کرد اینطوری شنیدم

چند سال پیش میشه؟

چون این اقایی که دیدم جوان بود تقریبا

چند سال پیش میشه؟چون این اقایی که دیدم جوان بود تقریبا

نمیدونم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂