شب میشه شب که میشه این دل من تو سینه تاپ تام می کنهفکر دوس داشتنت اما نداشتنت دل منو بیتاب میکنه
همه کسم تو
هر خوشم تو
هم نفسم تو
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رفتی آسمان بغض مرا فهمید و ابری شدوَ من ماندم، سکوت و آسمان تار پاییزیغزلبانو#
یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب منو میبره کوچه به کوچه
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
تو نکنه اصفهانی هستی فقط یه اصفهانی از پس هم استانیش برمیاد😆میخواستی پسر نزاییمار دو سر بزاییحالا ک ...
نه من نیستم ولی یک دوستی داشتم توی خوابگاه از اون یاد گرفتم😄😍
یا تب تب (نانسی😄)
یه روز میای سراغم که خیلی وقته رفتمهزار هزار بهونه از اون چشات گرفتم
ما گلیم ما سملبیم عروس بدین میخوایم بریم
حتی تصور کردنش هم مثل کابوسآتش به روح و جان و احساسم کشیدهفکرش که من باشم ولی پیشم نباشییعنی که پایا ...
هزار و سی صد و بیست
این آقا رقص بلد نیست😁😂