2777
2789
عنوان

سوال

217 بازدید | 14 پست

با سلام دوستان ۳۶ هفته و ۵ روزمه هنوز نوک سینم کامل درنیومده و تازه یکیش بعضی اوقات میره داخل میخواستم ببینم کسی بوده که همچین مشکلی داشته چیکار کرده؟تونسته شیر بده؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ماله من داخل نمیره ولی یکیش نوکش اصلا قابل مکیدن نبود ولی قبل زایمان ماساژ میدادم بعدشم ایقد گذاشتم دهنه بچه خودش درستش کرد فقط باید حوصله کنی 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

وای منم همبنجور بودم .😣 واسه شیر دادن خیلی بدبختی کشیدم. الان بچه م یکسال و نیم ه یکم در اومده ولی گاهی هنوز شیر دادن درد ناکه .😢

بعدا تو کتابا دیدم یک وسیله ای هست به اسم قیف سینه که دوران بارداری باید استفاده بشه و نوک سینه یکم میاد بیرون.

ولی کلا میشه شیر داد . سخته و تلاش و حوصله می خواد ولی میشه. با مشورت با دکتر از شیر خشک یا شیر دوشیده افراد دیگه هم میتونی کمک بگیری .

بعد زایمان اگه حال و حوصله داشتی همین پستم رو ریپلای کن بیشتر بگم برات. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
آره دیگه😆 دقیقا نمیدونم چطوریه؛ یکی از آشناها گفت من اینجوری خوب شدم؛ پیشنهاد دکترش بود.

خیلی دردناکه و سینه من خون اومد همون چند دقیقه بعد زایمان. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.