2821
2789

P.I.S.C shop:

سرم ضد چروک بوتاکس(30ml)-(Botox like system )

سرم ضد چروک بوتاکس

-بهبود قابلیت ارتجاعی پوست، ایجادآرامش پایدار بر عضلات، نرم کننده پوست و رطوبت رسان

-حاوی النتویین –ریشه کاسنی –جلبک دریایی –جوانه گندم – مالتوز

مناسب انواع پوست حتی پوستهای حساس

این سرم از قدرت جذب و نفوذ پذیری بسیار بالایی برخوردار است و تأثیر مستقیم ریلکس کننده روی ماهیچه های صورت و از بین بردن چروک ها دارد و قادر است میزان رطوبت پوست را نیز تنظیم و روند پیری پوست را به تعویق بیندازد. این محصول با خاصیت پر کنندگی خود چروکهای پوست را به میزان قابل توجهی کاهش داده و ماتریکس پوست را بهبود می بخشد.

طرز مصرف:

راه اول: سرم را روی پوست تمیز صورت مخصوصاً نواحی چروک افتاده مالیده و به اهستگی ماساژ دهید تا جذب گردد. در فصول سرد سال 30 -40 دقیقه قبل از خروج از منزل استفاده نمایید.

راه دوم: مقدار کمی از کرم بوتو را روی دست قرار داده و سپس مقداری از سرم را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید و سپس روی نواحی چروک صورت قرار داده و ماساژ ملایم دهید تا جذب گردد.

احساس سوزش موقت در پوست به دلیل مواد فعال موجود در محصول طبیعی است.

احتیاط:

هنگام استفاده، از تماس با چشم خودداری شود و محصول دور از دسترس کودکان قرار گیرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

P.I.S.C shop:

آرایش پاک کن دو فاز بوتاکس

-بهبود قابلیت ارتجاعی پوست،ایجادآرامش پایدار بر عضلات،نرم کننده پوست و رطوبت رسان

حاوی النتویین –ریشه کاسنی –جلبک دریایی –جوانه گندم –نشاسته

مخصوص صورت و اطراف چشم - مناسب انواع پوست حتی پوستهای حساس

این محصول باعث شادابی و جوانی پوست شده، آثار استرس و خستگی پوست را برطرف می نماید و با مواد فعال نرم کننده خود چروکها را بهبود می بخشد و سطح پوست را هموار می کند و با آثار پیری پوست نیز مبارزه می نماید.

طرز مصرف:

بطری را تکان داده تا دو فاز با هم ترکیب شود. سپس محتوی آنرا روی پنبه یا پد تمیز ریخته و پوست را با آن تمیز نمایید.

احساس سوزش موقت در پوست به دلیل مواد فعال موجود در محصول طبیعی است.

احتیاط:

هنگام استفاده، از تماس با چشم خودداری شود و محصول دور از دسترس کودکان قرار گیرد.

P.I.S.C shop:
کرم پر کننده خطوط دور چشم بوتاکس

-بهبود قابلیت ارتجاعی پوست،ایجادآرامش پایدار بر عضلات،نرم کننده پوست و رطوبت رسان.

-حاوی جلبک دریایی –ریشه کاسنی – مالتوز - نشاسته سیب زمینی

-پرکننده خطوط اطراف چشم و لب مناسب انواع پوست حتی پوستهای حساس

این کرم با بافت ابریشمی و پر کننده، قادر است چین و چروک و خطوط اطراف چشم و لب را کاهش داده و خاصیت الاستیسیته پوست را به طور چشمگیری افزایش دهد. همچنین با سیستم شبیه ساز بوتاکسی که دارد ریلکس کننده ماهیچه های اطراف چشم است و قادر است با آثار پیری پوست دراین ناحیه مبارزه کرده و از ایجاد خطوط جدید نیز به طور معجزه آسایی جلوگیری نماید.

طریقه مصرف :
هرصبح ویا شب مقدار لازم از کرم را اطراف چشم و لب مالیده و با ضربات ملایم نوک انگشتان ماساژ دهید تا جذب گردد.

احساس سوزش موقت در پوست به دلیل مواد فعال موجود در محصول طبیعی می باشد.

احتیاط: هنگام استفاده، از تماس با چشم خودداری شود و محصول دور از دسترس کودکان قرار گیرد.

دوسته گلم تموم چيزاي شيميايي رو بريز دور 

تا معجزه اي بنام روغن كرچك مونده دنبال هيچ كرم دور چشمي نگرد 

بله روغن كرچك به همين راحتي و ارزوني 

من دنياااااايييي پول بالاي كرمهام دادم الان دارم روغن كرچك ميزنم هر شب عااااليه بشدت پيشگيري كننده است

باع...

کرم دور چشم لیراک ۳۵۰ مامانم چند ماهه استفاده میکنه به نظرم خیلی روشن تر شده دور چشمش چروکش هم بهتر شده البته ژل هم زده بود دکتر بعد تزریق ژل اینو بهش داده بود 

دور چشم اون هم خودم استفاده کردم واسه من تاثیری نداشت چون چروک نداشتم گودی زیر چشمم هم خوب نشد ۱۳۰

نه عزيز دلم از عطاري معتبر بگير من 3 تومن خريدم يه شيشه كوچيك بود  گول تبليغات كذايي رو هم نخو ...

عزیزم همه کرمها اصل نیستن

کرمهای تقلبی زیاد اومده

شما اول باید تحقیق میکردید

خیلی خیلی از مشتریهای من از محصولاتمون راضی ان

چون واقعا نتیجه گرفتن

شرکت ما پلیمر بوشهر با ۳۴ سال سابقه کاره و همه راضی ان چون گیاهیه

يه پيشنهاد ديگه هم دارم 

كپسول ويتامين اي بگير يه سوراخ بش بزن هر شب روغن توشو بزن دور چشمات اونم عاليه 

دكتر پوست يه واقعيتو بمن گفت 

گفت ببين تنها راه پيشگيريه از چروك اينه كه پوست چرب و منعطف باشه 

همين و بس پس دنبال معجزه از كرم نباش و به من هم كه دور چشمم كمي چروك بود تزريق بوتاكسو پيشنهاد داد كه انجام دادم و عالي شد و براي اينكه از اين بدتر نشه همش روغن كرچك ميزنم ديگه

باع...
عزیزم همه کرمها اصل نیستن کرمهای تقلبی زیاد اومده شما اول باید تحقیق میکردید خیلی خیلی از مشتریها ...

عذر ميخوام قصدم توهين به شما نبود 

دوست من ، من از مارك كدلي و ليراك و نوكس گرفته تا هزار تا مارك ديگه استفاده كردم بعيد ميدونم از اينا معتبر تر باشه

باع...
2823
2791
2779
2792