2777
2789

انقد خوشبخته خیلی 

مامان باباش دوسش دارن 

خونه بهترین موقعیت فلان منطقه عیونی 

شوهرش مهندس هیکل ورزشکاری خوشتیپ باکلاس 

گوشی ها 14پرو 

کلی هم دوست و اشنا داره 

ولی من 

هزار بار تا حالا بابام و مامانم از خونه گفتن گم شو بیرون 

خودم سرمایه دادم شوهرم واسه سرمایه گزاری ی بار نزول کرد بدبخت شدیم درسته الان رو روالیم ولی خوب... 

شوهرم معتاد بود ترک کرده الانم شبا میره پاسور بازی با دوستاش تا دیر وقت 

تنهام 

خیلی هم بذبختم 

بخدا ی بغض همش تو گلومه میگم چرا فقط یکی ب من بگه چرا هیچوقت خوشبخت نبودم هیچ وقت 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

اخه مگه من تو زندگیم چیکار کردم چرااااااااا 

چقد از خدا گله دارم چقد 

خودش مجبورم میکنه دوباره اون شراب کوفتی رو بخورم بلکه مغزم یکم اروم شه 

دلم خونننننننننننننه خوووووووون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جاریام از من خوشبخترن از بچه‌ای مادرشوهرم ک پسرهستند فقققط شوهر من شده گوش حرف کن مادرش ..جاریام روز ب روز ب النگوهاشون اضافه میشه مال من شوهرم همه رو میفروشه میده بابت بدهکاریا

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

نمیدونم چی بخدا بگم 

دلم ازش گرفته 

فقط بچه های معرکه ای بهم داده 

پسرم نه سالشه ولی قد و هیکلش مثل 13سا 14ساله هاس و فوق العاده باهوش 

دخترمم خوشگل و عجیب باهوش 

فقط ب بچه هام نگاه میکنم انرژی میگیرم 

نمیدونم چرا دنیا اینطوریه اما اینو میدونم که یکجور باقی نمیمونه

چرا هیچوقت نفهمیدم چرا 

من ک خیلی با خدا حرف میزنم داره میبینه حال و روزمو 

بخدا دیشب با گریه خواستم شاممو کوفت کنم 

اصلا یادم نمیاد تو زندگیم خوشحال بوده باشم 

فقط تولد پسرم وقتی واسه اولین بار مادر شدم اون مپقع از ته دلم خوشحال بودم 

نمیدونم چی بخدا بگم دلم ازش گرفته فقط بچه های معرکه ای بهم داده پسرم نه سالشه ولی قد و هیکلش مثل 13س ...

خدا حفظش کنه..اما ب من همین بچهارم نداد براینکه خونواده شوهرم پسر دوستن و جاریام روی پسر ی حس رقابتی دارن  خدا بمن دوتا دختر داد 

من که دیگ زدم ب در ک...خلی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

نمیدونم چی بخدا بگم دلم ازش گرفته فقط بچه های معرکه ای بهم داده پسرم نه سالشه ولی قد و هیکلش مثل 13س ...

خداروهزاربارشکربچه هات باهوشن ایشالله زندگیت درست میشه هممون دور برمون همچین آدمایی داریم فقط نباید مقایسه کنیم هرکسی مشکل داره تو زندگیش ازبیرون نگاه نکن 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

مقایسه نکن

بخدا قسم حسودی نمیکنم بخدا 

فقط میگم انقد یکی باید تو خوشبختی باشه و یکی مثل منم 😭😭😭😭😭😭

چی از دنیا من خواستم مگه 

ی زندگی معمولی 

خدا حفظش کنه..اما ب من همین بچهارم نداد براینکه خونواده شوهرم پسر دوستن و جاریام روی پسر ی حس رقابتی ...

منم چهارتاجاری دارم همشون بچه اولشون پسر شد من دوتادختر البته خداروشکرهم باهوشن هم خوشگل دخترام🥰☺️

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خداروهزاربارشکربچه هات باهوشن ایشالله زندگیت درست میشه هممون دور برمون همچین آدمایی داریم فقط نباید ...

البته جاریم ی بار داشتیم حرف میزذیم میگفت افسرده ام قرص میخپرم 

تو دلم گفتم کاش ی لحظه جای من بودی دیگه قطعا تیمارستانی میشذی 

منم چهارتاجاری دارم همشون بچه اولشون پسر شد من دوتادختر البته خداروشکرهم باهوشن هم خوشگل دخترام🥰☺️

الهی شکر 

خدا حفظش کنه..اما ب من همین بچهارم نداد براینکه خونواده شوهرم پسر دوستن و جاریام روی پسر ی حس رقابتی ...

عزیزم اینجوری نگو من هر دوش رو ک دارم بهت بگم دخترا فرشته ان فرشته