2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا میگن سزارین شدیم دو دیقه بعدش پشتک زدیم ، یا طبیعی میشن میگن رو هوا زاییدیم 

بنظرم هیشکی درست راهنمایی نمیکنه برو اینستا پیج ماماها زیرش میان از تجربه هاشون میگن نزدیک به واقعیته

🤍🌱

من دوبار سزارین شدم 

بشدت راضی هستم 

کار خاصی نمیخواد بکنی فقط اگه بی حسی هستی موقع عمل حرف نزن و سرتو تکون نده که بعدا سردرد و کمر درد نشی همین

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من دوبار 

بار اول بیحسی اورژانسی بچه مدفوع کرده بود تو شکمم ۳۳هفته بودم آمادگی نداشتم خیلی درد کشیدم 

بار دوم بیهوشی و ۳۸هفته و با هماهنگی و پمپ درد داشتم هیچی متوجه نشدم 

الانم باردارم اگه خدا کمک کنه انتخابم بیحسی همراه با پمپ درد هست امیدوارم عجله نداشته باشه و سر وقت بیاد 

من تجربه زایمانم عالی بود اول برام سوند گذاشتن بعد رفتم اتاق عمل گفتم برام پمپ درد بزارید بیحسی زدن اصلا درد نداشت احساس کردم پاهام داغ شد و دیگه احساسی نداشتم بعد عمل هم اصلا درد نداشتم وقتی میخواست شروع شه درد یه دکمه رو سرمم بود میزدم پمپ درد بود ، دردم کم میشد راه رفتنی یکم ضعف داشتم کم مونده بود بیافتم

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

من دو بار 

بنظرم خیلی خوب بوده

حداقل نسبت ب طبیعی مضخرف خیلی بهتر بود 

شیاف واسم پرستارا زدن برا درد

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من بار اول خوب دومی خیلی سختسومی بدنبود

چرا دومی سخت بود به نظرت چیش با زایمان اولت فرق داشت؟ دردت بیشتر بود ؟

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

اینجا میگن سزارین شدیم دو دیقه بعدش پشتک زدیم ، یا طبیعی میشن میگن رو هوا زاییدیم بنظرم هیشکی درست ر ...

من چهاربارطبیعی زایمان کردم و واقعامیگم باراخرمردم حتی همین امروزصبح بایاداوری درداش کلی گریه کردم دردام همش بیست دقیقه بوداماتوهمین بیت دقیقه مردم ولی بااین وجودحاضرنیستم سزارین کنم ب خاطرعوارض بعدش.