2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 189 پست
اسی پیج چی شد از صفحه اول گفتی پیج میدم

تو پستای قبلی گفته اصفهانیه مجرده

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

حالا چرا به خواب عمیق فرو میره😂😂

شایدم خودت تو خواب عمیق فرو رفتی😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذاهایی که میگین وجود دارن ولی نه همه جا و همه کس نمیخورن هرکس دوست داشته باشه میخره!کلا کشی کشی رو ...

نه بابا خیالت راحت باشه من فقط از چین نمی‌بینم این  غذاها روبلکه از تمام این چشم باریکا میبینم 

غذای همشون خیلی بده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😂😂😂😂😂الان میگه کاربری دست ۸۱۹۲۰۳ نفره

اره بعد ب مام میگه حسودای پلاستیکی🤣🤣🤣

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

تو فیلم های مستند دیدم و هم یکی از اقوام نزدیک چین بوده مامولک درشت و ریز موش قورباقه هر چه که ...

آره 

یکی از دوست های همسرم هم اونجا بود یه مدت 

جنین انسان میخورن 

مغز سر میمون زنده رو میخورن 

چیزای وحشتناکی گفته بود 🤢

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چینی ها که آشپزی نمیکننهرچی دم دستشون بیاد رو خام میخورن🤭

نمیدونم حقیقته یا ب قول اسی فیلمه ولی توی رستورانها رسما زنده زنده قورباغه میگو ماهی... میپزن و میخورن این بده.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شما تا آخر عمرتون مجرد میمونید؟

خب تو یکی دیگ از پستاتم گفتی ی دوست چینی داری..

نمیدونم حقیقته یا ب قول اسی فیلمه ولی توی رستورانها رسما زنده زنده قورباغه میگو ماهی... میپزن و میخو ...

میپزن؟ زنده میخورن گلی 

یک غذا لوکس دارن ، ازین هشت پا های کوچولو رو توی آب میارن سر میزشون و همونجا میکشن میخورنش

جماعت عجیبی هستن ، هرچی راجع به غذاهاشون می‌شنوی واقعیته

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

انگار سایت پاک کرد وقتی گذاشتم و تاپیکم با مشکل موجه شد

ب هرحال هرچی هست خوشبخت و موفق باشی